Pyörivät putkiuunit

Pyörville putkiuuneille on lukuisia sovelluksia erityisesti materiaalitieteessä ja geologiassa. Nämä laitteet ovatkin ihanteellisia erilaisiin fysio-kemiallisiin sovelluksiin ja käsittelyihin.

Carbolite Gero HTR -sarjan pyörivä putkiuuni on suunniteltu erityisesti laboratorioympäristöön. Laite mahdollistaa näytteen lämmittämisen ja sekoittamisen samanaikaisesti kontrolloidussa ilmakehässä. Typelle kalibroitu virtausmittari kuuluu vakiona toimitukseen, mutta optiona HTR -uunille on valittavissa useita virtausmittareita eri kaasuille!

Suuremmassa Carbolite Gero RHST/RHZS -sarjan pyörivässä putkiuunissa on yksi (RHST) tai kolme (RHZS) lämmitysvyöhykettä (3 heating zones), säädettävä kallistus työputkelle ja säädettävä putken pyörimisnopeus. Työputki voidaan myös vaivatta vaihtaa. Sekä HTR että RHST/RHZS on saatavilla erilaisilla materiaalin syöttimillä että työkaasupaketeilla.

Vakiomallien lisäksi toimitamme asiakkaan vaatimusten mukaan räätälöityjä pyöriviä putkiuuneja ja reaktoreita! Kokonaisuus voidaan toimittaa esimerkiksi ravistelevalla materiaalisyöttimellä tai ruuvisyöttimellä. Syöttimiä saatavilla tarpeen mukaan eri kokoluokissa. Työputkimateriaalit ovat tyypillisesti keraamisia, kvatsia tai metallisia (esim. Inconel). Kysy lisää vaihtoehdoista ja ratkaisuista!

Valitse tuoteosasto

Näytetään kaikki 3 tulosta