Ajankohtaista

Uusi pinnoite tuhoaa bakteerit ja virukset jääkaapin pinnoilta!

Kylmälaitteita valmistava kotimainen PORKKA ottaa käyttöön Suomessa kehitetyn Fotonit valokatalyysipinnoitteen lääkejääkaapeissaan helmikuun alusta. Tehokas titaanidioksidipinnoite tuhoaa virukset ja bakteerit 98-99 %:sesti. Pinnoite kestää lääkejääkaapissa vuosia. Pinnoite on testattu eurooppalaisen SGS-testilaitoksen toimesta. Pinnoite saatavana lääkejääkaappeihin optiona.

Titaanidioksidi reagoi valon kanssa ja synnyttää reaktion, joka tuhoaa pinnalla olevat bakteerit ja virukset. Itse titaanidioksidi ei osallistu reaktioon, vaan ainoastaan synnyttää sen, eikä näin ollen kulu reaktiossa. Pinnoitteelle on tehty 10 000 hankauksen testi, jonka aikana ei ole havaittu merkittävää kulumista. Kun pinnoite aktivoituu ja tuhoaa pinnalla olevat virukset ja bakteerit, prosessissa vapautuu ainoastaan hiilidioksidia ja vettä. Bakteerit ja virukset kuolevat pinnoitteella käsitellyiltä pinnoilta 2–18 tunnin välissä, mikäli pyritään 99 %:n tehoon.

LATAA ESITE

Syväjääpakastimet viedään nyt käsistä – varmista omasi!

 

Lääkejätti Pfizerin julkaistua uutisen koronarokotteesta, syväjääpakastimien kysyntä on ollut erittäin kovaa, sillä rokotteen säilytyslämpötilan tulee olla -70 °C.

Labo Line tarjoaa laajan valikoiman arkku- ja kaappimallisia syväjääpakastimia, lisäksi valikoimastamme löytyy pieni, kannettava syväjääpakastin tuotteiden kuljetukseen. Laitteet soveltuvat terveydenhuollon, tutkimuksen ja teollisuuden monipuolisiin tarpeisiin.
Valikoimastamme löytyy useita kokoluokkia tilavuudeltaan 25 litrasta 830 litraan. Syväjääpakastimiin on saatavilla lämpötilavalvontaa ja laaja valikoima kylmäsäilytysvarusteita sekä oman huoltomme tarjoamat palvelut. 

TUTUSTU SYVÄJÄÄPAKASTIMIEN VALIKOIMAAN >>

Joitakin laitteita vielä suoraan varastosta!

Tiedustelut: tuotepäällikkö Ossi Matintalo, [email protected], p. 045 310 7877.

 

Kasvomaskit henkilöstölle? Huippulaatua NYT edullisesti!

TUORen laadukas 3-kerroksinen kirurginen kasvomaski sopii käyttäjän suu-nenäsuojaksi. Kasvomaskit on CE-merkitty tyypin IIR-kasvomaskeja, jotka täyttävät EN14683 vaatimukset.

HINNAT (alv 0 %)
19,5 senttiä/kpl, toimituserä 2 500 kpl
17,9 senttiä/kpl, toimituserä 16 x 2 500 kpl

Tällä hetkellä toimitusaika noin 1-3 arkipäivää.

Lue lisää!

Black Friday on täällä!

 

Valtava valikoima laboratorion pienlaitteita nyt edulliseen hintaan. Black Friday -kampanjassa mukana myös gke:n pesu- ja sterilointi-indikaattorit sekä kasvomaskit ja käsidesit. Tutustu kampanjatuotteisiin ja hyödynnä edut käyttämällä alennuskoodia ”BLACKFRIDAY”!

Tilaukset ja tiedustelut: [email protected] / p. 09 877 0080

Kampanjatuotteet