Ajankohtaista

Ilmoittaudu syksyn maksuttomiin webinaareihin!

Haitallisten kemikaalien varastointi voi olla monimutkainen, joskus jopa vaarallinen, prosessi. Käyttöturvatiedotteiden tulkitseminen ja erilaisten kemikaalien erottelu saattaa olla haastavaa. Laboratoriohenkilöstön ja ympäristön suojelemiseksi  vaarallisten aineiden asianmukainen käsittely ja varastointi on tarpeen tehdä oikein.

Webinaarit ovat MAKSUTTOMIA. Webinaarien kielenä on englanti, mutta tuotepäällikkömme Mikko Rantahakala on mukana ja vastaa kysymyksiinne suomeksi. 

Lue lisää

 

 

Kylmälaitteet ammattikäyttöön -koulutus keväällä 2021!

Labo Line Oy järjestää yhdessä HUS Henkilöstökoulutuksen kanssa koulutuksen kylmälaitteista ja niihin liittyvistä vaatimuksista. Tapahtuma on suunnattu henkilöille, jotka ovat jollakin tavalla tekemisissä erilaisten kylmälaitteiden ja kylmäsäilytysasioiden kanssa. Lisätietoa koulutuksesta löytyy koulutusohjemasta. Tervetuloa!

Koulutus siirtyy valitettavasti vallitsevan tilanteen vuoksi keväälle 2021, pahoittelemme tilannetta!

Toimintamme pyörii normaalisti

 

Vallitsevasta, meitä kaikkia koskettavasta tilanteesta huolimatta pyrimme palvelemaan teitä mahdollisimman hyvin. Toimistomme on avoinna arkisin klo 8-16 ([email protected], p. 09 877 0080).

Henkilökuntamme on tavoitettavissa normaalisti sähköpostitse ja puhelimitse!

Suunnittele oma kylmähuone

Porkka MCR -kylmähuoneissa yhdistyy alhainen energiakulutus sekä hiljainen käyntiääni. Saatavilla sekä kylmähuoneena, nollatilahuoneena ja pakastehuoneena.

Huoneiden yksityiskohtien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota puhdistuksen helppouteen. Lämpötilasäädin huomioi omavalvontasuunnitelman tarpeet lämpötilatasaisuuden ja säädettävien hälytysrajojen sekä viiveiden osalta. Hälytykset liitettävissä myös kiinteistövalvontajärjestelmiin. MCR-kylmähuoneet soveltuvat hyvin uudisrakennuksiin sekä muutos- ja korjauskohteisiin. 

LUE LISÄÄ…

Suunnittele oma kylmähuone konfiguraattorilla

Pyydä tarjous ja hyödynnä kampanjaetusi lähettämällä oma suunnitelmasi meille sähköpostilla varustettuna koodilla: LaboLineKylmähuone

Välinehuollon Valtakunnalliset koulutuspäivät 3.-4.10. Helsingissä

Jo 27. kertaa järjestettävät Välinehuollon Valtakunnalliset Koulutuspäivät pidetään tänä vuonna Helsingissä Hotelli Presidentissä. Suomen Sairaalahygieniayhdistys ry:n tapahtumassa paneudutaan syvällisesti välinehuollon kehitykseen, kuulumisiin kentältä ja verkostoidutaan alan toimijoiden kesken. 

Labo Line Oy on tälläkin kertaa mukana tapahtumassa omalla osastolla. Tule tervehtimään ja tutustumaan sterilointi- sekä pesuprosessien valvontatuotteisiin. 

OHJELMA

Laitteiden ja tilojen automatisoitu olosuhdeseuranta on tätä päivää

Vuosien saatossa olemme saaneet kuulla valitettavan useita kertoja merkittävistä taloudellisista tappioista kun kriittisten tuotteiden säilytykseen käytettyyn laitteeseen on tullut häiriö eikä sitä ole huomattu ajoissa. Miten teillä seurataan tärkeimpien laitteiden ja tilojen olosuhteita? Saatteko automaattisen hälytyksen vikatilanteissa?

VÄLTÄ UNOHDUKSET AUTOMAATION AVULLA JA SAA HÄLYTYS HETI PUHELIMEEN

Määritä kunkin mittapisteen vastuuhenkilöt, parametrit ja pelasta tärkeät tuotteesi ajoissa.

MUOKKKAA MITTAUSPISTEITÄ JA HÄLYTYSTEN OMINAISUUKSIA AINA HALUTESSASI

Järjestelmä on aina muokattavissa juuri sellaiseksi kuin haluat. Aloita pienestä tai suuresta, autamme kohteesta riippumatta.

TILAA AUTOMAATTISET RAPORTIT JA OPTIMOI SEURAAMALLA TRENDEJÄ

Tarkastele tarkkoja laitekohtaisia tietoja ja raportteja tietokoneelta tai puhelimelta.

VALITSE VAI TARVITSEMASI OSAT

Tuo helposti mukaan uusia käyttäjiä, mittauskohteita ja mitattavia suureita aina kun tarve vaatii.

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS: [email protected] / puh. 09 877 0080

Palavat kemikaalit tulisi säilyttää turvallisesti palo-osastoidusti

Paloturvakaapit mahdollistavat palavien kemikaalien turvallisen säilyttämisen lähellä työpistettä. EN 14470-1 luokituksen 90 kaapit tekevät ensisammutuksen mahdolliseksi ja antavat aikaa evakuointiin sekä ehkäisevät palavien kemikaalien leimahtamisen tulipalotilanteessa. Kaappikokoja ja varusteita löytyy paljon.

TIEDÄTKÖ MITEN EN 14470-1 MUKAINEN PALOTURVAKAAPPI TOIMII

ONLINE-TUOTEKATALOGISSA KAIKKI TARVITSEMASI RATKAISUT

Laajasta katalogista löydät säilytysratkaisun kaikille kemikaaleille ja varusteet niiden käyttöön.

VOIVATKO TYHJÄT JÄTEASTIAT OLLA VAARALLISIA?

Myös tyhjentyneet astiat voivat olla paloturvallisuusriski. Astian sisälle höyrystyvä palava kemikaali muodostaa ilman kanssa herkästi räjähtävän ilma-kaasuseoksen. Esim.  4 tippaa bensiiniä haihtuneena 500 ml astiaa on pommi. Tutustu eri kemikaalien räjähdysrajoihin käyttöturvallisuustiedotteiden avulla.

TUTUSTU ERILAISTEN KAAPPIMALLIEN VALIKOIMAAN

 

 

Video: gke Bowie-Dick -testi on helppo ja varma keino autoklaavin toimintakunnon testaukseen

Terveydenhuollossa käytettäville välinehuollon autoklaaveille tulee tehdä päivittäin Bowie-Dick testi riittävän ilmanpoistotehon ja höyryn tunkeutumiskyvyn varmistamiseksi (EN 11140-4).

Katso kuinka helppoa testin tekeminen on gke Bowie-Dick -simulaatiotestillä:

Labo Line YouTube -kanavalla tulemme esittelemään tuotteiden ominaisuuksia ja käyttöä. Lisää kanava seurantaan.