Ajankohtaista

Maailman nopein nesteautoklaavi

Enbio Microjet -autoklaavin mikroaaltojärjestelmä lämmittää koko tuotteen nestetilavuuden hetkessä tasaiseen sterilointilämpötilaan. Koko sterilointiprosessi kestää vain 7 minuuttia. Pienikokoinen ja kevyt laite on helppo sijoittaa sekä siirtää juuri sinne missä sitä tarvitaan. Kytke laite vain pistorasiaan, laita nesteastia sisään ja käynnistä sterilointi. LUE LISÄÄ

Laitteiden ja tilojen automatisoitu olosuhdeseuranta on tätä päivää

Vuosien saatossa olemme saaneet kuulla valitettavan useita kertoja merkittävistä taloudellisista tappioista kun kriittisten tuotteiden säilytykseen käytettyyn laitteeseen on tullut häiriö eikä sitä ole huomattu ajoissa. Miten teillä seurataan tärkeimpien laitteiden ja tilojen olosuhteita? Saatteko automaattisen hälytyksen vikatilanteissa?

VÄLTÄ UNOHDUKSET AUTOMAATION AVULLA JA SAA HÄLYTYS HETI PUHELIMEEN

Määritä kunkin mittapisteen vastuuhenkilöt, parametrit ja pelasta tärkeät tuotteesi ajoissa.

MUOKKKAA MITTAUSPISTEITÄ JA HÄLYTYSTEN OMINAISUUKSIA AINA HALUTESSASI

Järjestelmä on aina muokattavissa juuri sellaiseksi kuin haluat. Aloita pienestä tai suuresta, autamme kohteesta riippumatta.

TILAA AUTOMAATTISET RAPORTIT JA OPTIMOI SEURAAMALLA TRENDEJÄ

Tarkastele tarkkoja laitekohtaisia tietoja ja raportteja tietokoneelta tai puhelimelta.

VALITSE VAI TARVITSEMASI OSAT

Tuo helposti mukaan uusia käyttäjiä, mittauskohteita ja mitattavia suureita aina kun tarve vaatii.

KYSY LISÄÄ JA PYYDÄ TARJOUS: info@laboline.fi / puh. 09 877 0080

Palavat kemikaalit tulisi säilyttää turvallisesti palo-osastoidusti

Paloturvakaapit mahdollistavat palavien kemikaalien turvallisen säilyttämisen lähellä työpistettä. EN 14470-1 luokituksen 90 kaapit tekevät ensisammutuksen mahdolliseksi ja antavat aikaa evakuointiin sekä ehkäisevät palavien kemikaalien leimahtamisen tulipalotilanteessa. Kaappikokoja ja varusteita löytyy paljon.

TIEDÄTKÖ MITEN EN 14470-1 MUKAINEN PALOTURVAKAAPPI TOIMII

ONLINE-TUOTEKATALOGISSA KAIKKI TARVITSEMASI RATKAISUT

Laajasta katalogista löydät säilytysratkaisun kaikille kemikaaleille ja varusteet niiden käyttöön.

VOIVATKO TYHJÄT JÄTEASTIAT OLLA VAARALLISIA?

Myös tyhjentyneet astiat voivat olla paloturvallisuusriski. Astian sisälle höyrystyvä palava kemikaali muodostaa ilman kanssa herkästi räjähtävän ilma-kaasuseoksen. Esim.  4 tippaa bensiiniä haihtuneena 500 ml astiaa on pommi. Tutustu eri kemikaalien räjähdysrajoihin käyttöturvallisuustiedotteiden avulla.

TUTUSTU ERILAISTEN KAAPPIMALLIEN VALIKOIMAAN

 

 

Video: gke Bowie-Dick -testi on helppo ja varma keino autoklaavin toimintakunnon testaukseen

Terveydenhuollossa käytettäville välinehuollon autoklaaveille tulee tehdä päivittäin Bowie-Dick testi riittävän ilmanpoistotehon ja höyryn tunkeutumiskyvyn varmistamiseksi (EN 11140-4).

Katso kuinka helppoa testin tekeminen on gke Bowie-Dick -simulaatiotestillä:

Labo Line YouTube -kanavalla tulemme esittelemään tuotteiden ominaisuuksia ja käyttöä. Lisää kanava seurantaan.

FinnSonicin M-sarjan ultraäänipesulaitteet uudistuivat

Suosittu Finnsonic M-sarja uudistui uudella ohjausyksiköllä ja ominaisuuksilla. Kompaktin mallisarjan laitteet ovat helposti siirreltäviä ja helppokäyttöisiä. Uutena toimintona laitteista löytyy nyt myös suosituimman pesuohjelman tallennustoiminto. M-sarja on suunniteltu vaativaan säännölliseen ammattikäyttöön ja takaa tehokkaan pesuprosessit turvalliseen tarkkuuspesuun. Nykyään ohjelmissa vakiona oleva Sweep-toiminto parantaa ja tasaa ulraäänen pesutehoa altaan eriosissa merkittävästi. Lisäksi laitesarja on päivitetty paremmalla poistoventtiilillä.

M-sarja soveltuu hyvin esimerkiksi huoltopesuun laboratorioissa, terveydenhuollossa (MDD-direktiivi), korualalla, elektroniikka- ja muussa teollisuudessa pienten komponenttien puhdistamiseen.

LUE LISÄÄ

Aika ilmoittautua tuleviin koulutuspäiviin

Järjestämme vuosittain koulutuspäiviä sekä luentoja eri tuoteryhmien osalta. Teemme paljon yhteistyötä useiden valmistajien kanssa ympäri maailmaa ja seuraamme jatkuvasti alan kehitystä sekä vaatimuksia. Koulutustilaisuuksissa jaamme monipuolista tietoa uusimmista vaatimuksista, teknologian kehityksestä, sen käytöstä sekä mahdollisuuksista.

Toteutamme myös pienempiä koulutuksia eri organisaatioiden joissa ohjelmasta ja sisällöstä voidaan sopia toiveiden mukaan. Kysy rohkeasti lisää: info@laboline.fi

LUE LISÄÄ TULEVISTA KOULUTUKSISTA

 

Labo Line Oy:n väki toivottaa hyvää ja rauhallista joulua

 

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta 2018. Toivomme kaikille rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2019.

Palvelemme asiakkaitamme myös joulun välipäivinä.

 

Laboratoriolääketiede ja näyttely 4.-5.10.2018

 

Labo Line Oy on yhdessä Porkan kanssa mukana Laboratoriolääketiede ja näyttely 2018 tapahtumassa omalla osastollaan Helsingin Marina Congress Centerissä. Päivillä on mukana satoja laboratorioalan ammattilaisia sekä kymmeniä näytteilleasettajia.

Vuoden 2018 kongressin ohjelma on erittäin monipuolinen ja käsittelee mm. seuraavia aiheita:

 • Hematologia molekyyligenetiikan viidakossa – osaanko, ymmärränkö?
 • Rautaista tietoa raudasta, verisolujen tunnistusta
 • Naisen hormonitulosten kliininen merkitys
 • Miehen hormonit ja merkkiaineet
 • Henkilökohtainen lääketiede, missä mennään?
 • Miten maksa ja sydän jaksavat?
 • Työhyvinvointia vai hyvinvointia työstä
 • Näytteenotto – Parannetaan asiakaspalvelua
 • Preanalytiikan onnistumisen edellytyksiä
 • Vieritutkimukset päivystyksessä
 • Gynesytologian ABC
 • Sytologian laboratorion salaisuudet: tekniikat
 • Virtsan sakan partikkeleiden tunnistus- ja oppimistyöpaja Ja vielä: genetiikkaa, patologian histologiaa, täydennyskoulutusta, mikrobiologiaa, immunologiaa ja kliinistä fysiologiaa

LISÄTIETOA TAPAHTUMASTA

 

Syksy on laitetoimitusten sesonkia

Suuri osa laitehankinnoista ja toimituksista sijoittuu loppuvuoteen. Useiden tutkimuslaitteiden osalta toimitusajat ovat melko pitkiä ja alkaa olemaan aika tehdä hankinnat mikäli laitteet tarvitaan vielä tämän vuoden puolella. Ole rohkeasti yhteydessä. Autamme mielellämme tarpeittenne mukaisen ratkaisun löytämisessä.