Ajankohtaista

OHAUS Adventurer-sarjan vaa’at nyt -15 %!

Ohaus Adventurer on kaikkein suosituin mallisarjamme. Se on saatavilla useilla eri kapasiteeteilla sekä tarkkuuksilla, jotka sisältävät kaikki yleisimmin tarvittavat ominaisuudet tarkkaan punnitsemiseen.  Erittäin nopea stabiloituminen ja hyvä luotettavuus ovat Adventure analyysivaakojen tärkeimmät ominaisuudet.

Huomioithan, että hinnat nousevat 1.4.2022 alkaen, joten kannattaa toimia nopeasti!

Kampanja voimassa toukokuun 2022 loppuun.

TUTUSTU VAAKAMALLEIHIN TÄSTÄ

Etsimme laboratorio-, tutkimus- ja sairaalalaitteiden myyjää

 

Etsimme asiantuntevaan ja nuorekkaaseen joukkoomme itsenäistä ja tulosvastuullista laitemyyjää. Voit olla vastavalmistunut tai jo alalta kokemusta omaava. Pääasia on, että olet oppimishaluinen ja omaat positiivisen asenteen.

Monipuoliset työtehtävät sisältävät aktiivista työskentelyä asiakkaiden parissa, pitkäjänteistä ja systemaattista projektien hallintaa sekä jatkuvasti ylläpidettävää tuoteosaamista. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, mutta myyntialue kattaa koko Suomen.

Edellytämme:
– myyntihenkisyyttä
– tulosvastuullisuutta
– pitkäjänteisyyttä ja systemaattisuutta
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– matkustusvalmiutta (pääasiassa Suomessa)
– suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa
– B-ajokorttia

Lisäksi katsomme eduksi:
– luonnontieteiden opinnot
– tekniset opinnot

Tarjoamme:
– mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
– itsenäisen työn
– hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit
– mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti asiantuntijana ja myyjänä

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.2.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Mykkänen, [email protected] tai puh. 050-593 0580.

Labo Line Oy on vuonna 1993 perustettu laboratorio- ja sairaalalaitteiden maahantuontiin, myyntiin, markkinointiin ja ylläpitoon keskittynyt kotimainen perheyritys. Toimintaa ohjaavana ajatuksena on vahva asiantuntemus, teknisesti korkealaatuiset ja suorituskykyiset tuotteet sekä laitteiden käyttöön ja elinkaareen liittyvät koulutus-, huolto- ja validointipalvelut.

Uusia ilmanpuhdistuslaitteita Escolta

Esco Lifesciences Group on tuonut markkinoille uusia ilmanpuhdistinmalleja. Valmistaja on ollut jo vuosia yksi maailman suurimmista laminaari- ja suojakaappivalmistajista. Lisäksi heidän tuotevalikoimaan kuuluu myös paljon muita tutkimuslaitteita. 

Viimeisimpänä Esco on esitellyt uudet ilmanpuhdistuslaitteet lattialle sijoitettavan Airstream Pure Air sekä kattoasennettavan Ceiling Air Purifier

Esittelyvideo:

Esco Airstream Pure Air

Esco Ceiling Air Purifier

Kysy lisää:

[email protected] / 09 877 0080

Black Friday on taas täällä!

 

Valtava valikoima mm. laboratorion pienlaitteita nyt edulliseen hintaan. Black Friday -kampanjassa mukana myös gke:n pesu- ja sterilointi-indikaattorit sekä kasvomaskit ja käsidesit . Tutustu kampanjatuotteisiin ja hyödynnä edut käyttämällä alennuskoodia ”BLACKFRIDAY”!

Tilaukset ja tiedustelut: [email protected] / p. 09 877 0080

 

Ohaus PX-sarjan laboratoriovaa’at 15 %:n alennuksella!

OHAUS Pioneer PX -sarjan analyysivaa’at on suunniteltu tarkkaa peruspunnitsemista varten. Asiantuntijamme auttavat oikean mallin valitsemisessa:

[email protected],
puh. 09 877 0080.

Tutustu valikoimaan 

 

KASVOMASKIT – ilman toimituskuluja

Erittäin laadukkaat Weianin ja Kingfan kasvomaskit ovat CE-merkittyjä tyypin IIR-kasvomaskeja, jotka täyttävät EN14683 vaatimukset.

HINNAT (alv 0 %)

Weian 19,5 snt/kpl , toimituserä 2000 kpl
Kingfa 17,9 snt/kpl , toimituserä 2500 kpl

Toimitusaika vain 1-3 arkipäivää! Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää. Kysy myös FFP2 suojaimia.

Lue lisää

 

Rajoitettu erä Kiillon käsidesiä -50 %

Tärkeä ase taistelussa leviävää pandemiaa vastaan on kotimaisen Kiillon käsidesi. Kampanjaan kuuluu 500 ml:n ja 1000 ml:n pakkaukset.

HINNAT (alv 0 %)

29,50 € 6 x 500 ml (ovh 59 €)
48,50 € 6 x 1000 ml (ovh 97 €)

Toimitusaika vain 1-3 arkipäivää!
Tarjous on voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Lue lisää 

 

GKE Pesuindikaattorit -30 %

Varmista onnistunut pesuprosessi! Yksi paketti / tilaaja. Tarjous on voimassa 15.12.2021 asti.

Lue lisää 

 

GKE sterilointi-indikaattoreiden tilaajalle testiväline kaupan päälle (etusi arvo jopa 128 €)

1 simulaatioväline / tilaaja. Kampanja koskee Bowi&Dick -testejä ja eräkohtaisen seurannan testejä.

Tarjous on voimassa uusille asiakkaille 15.12.2021 asti.

Lue lisää 

 

Viimeinen webinaari: Kemikaalit myrkyille ja vähemmän haitallisille  kemikaaleille  ke 1.12 klo 10

Työssä käytetään useita erilaisia kemikaaleja, tuotteita ja välineitä.
Webinaarissa tutustutaan siihen, millaisia uusia kaappi- ja kalusteratkaisuja on saatavilla vähemmän haitallisten tuotteille sekä välineiden säilytykseen. Käymme läpi myös tiettyyn tarpeeseen räätälöityjä ratkaisuja.
Webinaari on maksuton.

Lue lisää 

Uusi pinnoite tuhoaa bakteerit ja virukset jääkaapin pinnoilta!

Kylmälaitteita valmistava kotimainen PORKKA ottaa käyttöön Suomessa kehitetyn Fotonit valokatalyysipinnoitteen lääkejääkaapeissaan helmikuun alusta. Tehokas titaanidioksidipinnoite tuhoaa virukset ja bakteerit 98-99 %:sesti. Pinnoite kestää lääkejääkaapissa vuosia. Pinnoite on testattu eurooppalaisen SGS-testilaitoksen toimesta. Pinnoite saatavana lääkejääkaappeihin optiona.

Titaanidioksidi reagoi valon kanssa ja synnyttää reaktion, joka tuhoaa pinnalla olevat bakteerit ja virukset. Itse titaanidioksidi ei osallistu reaktioon, vaan ainoastaan synnyttää sen, eikä näin ollen kulu reaktiossa. Pinnoitteelle on tehty 10 000 hankauksen testi, jonka aikana ei ole havaittu merkittävää kulumista. Kun pinnoite aktivoituu ja tuhoaa pinnalla olevat virukset ja bakteerit, prosessissa vapautuu ainoastaan hiilidioksidia ja vettä. Bakteerit ja virukset kuolevat pinnoitteella käsitellyiltä pinnoilta 2–18 tunnin välissä, mikäli pyritään 99 %:n tehoon.

LATAA ESITE

Syväjääpakastimet viedään nyt käsistä – varmista omasi!

 

Lääkejätti Pfizerin julkaistua uutisen koronarokotteesta, syväjääpakastimien kysyntä on ollut erittäin kovaa, sillä rokotteen säilytyslämpötilan tulee olla -70 °C.

Labo Line tarjoaa laajan valikoiman arkku- ja kaappimallisia syväjääpakastimia, lisäksi valikoimastamme löytyy pieni, kannettava syväjääpakastin tuotteiden kuljetukseen. Laitteet soveltuvat terveydenhuollon, tutkimuksen ja teollisuuden monipuolisiin tarpeisiin.
Valikoimastamme löytyy useita kokoluokkia tilavuudeltaan 25 litrasta 830 litraan. Syväjääpakastimiin on saatavilla lämpötilavalvontaa ja laaja valikoima kylmäsäilytysvarusteita sekä oman huoltomme tarjoamat palvelut. 

TUTUSTU SYVÄJÄÄPAKASTIMIEN VALIKOIMAAN >>

Joitakin laitteita vielä suoraan varastosta!

Tiedustelut: tuotepäällikkö Ossi Matintalo, [email protected], p. 045 310 7877.

 

Kasvomaskit henkilöstölle? Huippulaatua NYT edullisesti!

TUORen laadukas 3-kerroksinen kirurginen kasvomaski sopii käyttäjän suu-nenäsuojaksi. Kasvomaskit on CE-merkitty tyypin IIR-kasvomaskeja, jotka täyttävät EN14683 vaatimukset.

HINNAT (alv 0 %)
19,5 senttiä/kpl, toimituserä 2 500 kpl
17,9 senttiä/kpl, toimituserä 16 x 2 500 kpl

Tällä hetkellä toimitusaika noin 1-3 arkipäivää.

Lue lisää!