Ajankohtaista

Black Friday on täällä!

 

Valtava valikoima laboratorion pienlaitteita nyt edulliseen hintaan. Black Friday -kampanjassa mukana myös gke:n pesu- ja sterilointi-indikaattorit sekä kasvomaskit ja käsidesit. Tutustu kampanjatuotteisiin ja hyödynnä edut käyttämällä alennuskoodia “BLACKFRIDAY“!

Tilaukset ja tiedustelut: [email protected] / p. 09 877 0080

Kampanjatuotteet

Syväjääpakastimet viedään nyt käsistä – varmista omasi!

 

Lääkejätti Pfizerin julkaistua uutisen koronarokotteesta, syväjääpakastimien kysyntä on ollut erittäin kovaa, sillä rokotteen säilytyslämpötilan tulee olla -70 °C.

Labo Line tarjoaa laajan valikoiman arkku- ja kaappimallisia syväjääpakastimia, lisäksi valikoimastamme löytyy pieni, kannettava syväjääpakastin tuotteiden kuljetukseen. Laitteet soveltuvat terveydenhuollon, tutkimuksen ja teollisuuden monipuolisiin tarpeisiin.
Valikoimastamme löytyy useita kokoluokkia tilavuudeltaan 25 litrasta 830 litraan. Syväjääpakastimiin on saatavilla lämpötilavalvontaa ja laaja valikoima kylmäsäilytysvarusteita sekä oman huoltomme tarjoamat palvelut. 

TUTUSTU SYVÄJÄÄPAKASTIMIEN VALIKOIMAAN >>

Joitakin laitteita vielä suoraan varastosta!

Tiedustelut: tuotepäällikkö Ossi Matintalo, [email protected], p. 045 310 7877.

 

Kasvomaskit henkilöstölle? Huippulaatua NYT edullisesti!

TUORen laadukas 3-kerroksinen kirurginen kasvomaski sopii käyttäjän suu-nenäsuojaksi. Kasvomaskit on CE-merkitty tyypin IIR-kasvomaskeja, jotka täyttävät EN14683 vaatimukset.

HINNAT (alv 0 %)
19,5 senttiä/kpl, toimituserä 2 500 kpl
17,9 senttiä/kpl, toimituserä 25 x 2 500 kpl

Tällä hetkellä toimitusaika noin 1-3 arkipäivää.

Lue lisää!

Ilmoittaudu syksyn maksuttomiin webinaareihin!

Haitallisten kemikaalien varastointi voi olla monimutkainen, joskus jopa vaarallinen, prosessi. Käyttöturvatiedotteiden tulkitseminen ja erilaisten kemikaalien erottelu saattaa olla haastavaa. Laboratoriohenkilöstön ja ympäristön suojelemiseksi  vaarallisten aineiden asianmukainen käsittely ja varastointi on tarpeen tehdä oikein.

Webinaarit ovat MAKSUTTOMIA. Webinaarien kielenä on englanti, mutta tuotepäällikkömme Mikko Rantahakala on mukana ja vastaa kysymyksiinne suomeksi. 

Lue lisää

 

 

Toimintamme pyörii normaalisti

 

Vallitsevasta, meitä kaikkia koskettavasta tilanteesta huolimatta pyrimme palvelemaan teitä mahdollisimman hyvin. Toimistomme on avoinna arkisin klo 8-16 ([email protected], p. 09 877 0080).

Henkilökuntamme on tavoitettavissa normaalisti sähköpostitse ja puhelimitse!