Huolto

Teknistä osaamista ja palveluhenkisyyttä

Palvelualttius, joustavuus ja omavaraisuus. Valmistajien valtuuttama oma Labo Line Huolto vastaa toimittamiemme laitteiden koko elinkaaren aikaisista palveluista. Ylläpidämme satoja laitteita ympäri Suomea. Täyden palvelun takaamiseksi asiakkaalle, meillä on käytössämme oma kuljetuskalusto nopeita laitetoimituksia ja siirtoja varten. Kriittisiä laitteita ja varaosia pidämme omassa varastossamme, jotta voimme minimoida käyttökatkokset ja turvata arvokkaan tutkimustyön tulokset.

Asiantunteva huoltotiimimme hoitaa laitteiden asennukset sekä ylläpitää toimitettua laitekantaa tekemällä valmistajan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot, kalibroinnit, mittaukset, validoinnit ja korjaukset.

Asennukset. Toimitamme tilatut laitteet perille asennuspaikkaan joko kuljetusliikkeen välityksellä tai omalla kuljetuskalustollamme. Järjestämme tarvittaessa vaikeammatkin haalaukset, jotta laitteet saataisiin ajoissa ja turvallisesti käyttökohteisiin.

Tarjoamme myymiimme laitteisiin asennuspalvelua, jonka yhteyteen voidaan sopimuksen mukaan järjestää myös henkilöstön käyttö- ja huoltokoulutukset.

Mittauspalvelut. Tarjoamme mittauspalvelua mm. luokan II suojakaapeille (EN12469), vetokaapeille ja laminaarikaapeille.

Kalibroinnit ja validoinnit. Huoltomme palveluvalikoimaan kuuluvat myös laitteiden edellyttämät kalibroinnit ja validoinnit.

Varaosapalvelu. Toimitamme ja asennamme varaosia sekä lisävarusteita jälkiasennuksena edustamiemme valmistajien tuotteisiin. Oma varaosavarastomme minimoi asiakkaalle aiheutuvat käyttökatkokset ja ylimääräiset kustannukset.

Vikakorjaukset. Paraskaan laite ei ole ikuinen. Huoltomme vastaa toimittamiemme laitteiden vikakorjauksesta sekä takuuhuollosta.

Määräaikashuollot. Jotkut laitteet edellyttävät säännöllisiä valmistajan huolto-ohjelman mukaisia määräaikaishuoltoja. Määräaikaishuolloilla varmistetaan laitteen suorituskyky, pidennetään laitteen elinkaarta sekä usein myös parannetaan laitteen käyttäjien työturvallisuutta. Huoltosopimuksella hyödynnät myös edullisemmat huoltohinnat. Kysy lisää huoltosopimuksistamme!

Lisätietoja: Alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai p. 09 877 0080 ja [email protected]

Covid 19 pandemian huomioiminen huoltotyössä

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.