Palvelut

Tavoitteena paras mahdollinen palvelu

Kantavana toimintaperiaatteenamme on tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaista palvelua alusta loppuun. Sitoutunut henkilökuntamme auttaa valitsemaan käyttötarkoitukseenne sopivan laitteen, hoitaa laitteen asennuksen ja opastaa laitteen käytössä. Ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa tiedusteluihin ja toimituksiin liittyvien kysymysten selvittämisessä. Labo Linella on myös oma kuljetuskalusto nopeita laitetoimituksia ja siirtoja varten. Oma asiantunteva huoltotiimimme ylläpitää toimitettua laitekantaa suorittamalla valmistajan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot, kalibroinnit, mittaukset, validoinnit ja korjaukset.

Tilapäiset ja yllättävät laitetarpeet hoituu laina- tai vuokralaitteen avulla. Kriittisiä laitteita ja varaosia pidämme omassa varastossamme, jotta voimme minimoida käyttökatkokset ja turvata arvokkaan tutkimustyön tulokset.

Päivittäinen tavaraliikenne ja toimitusten seuranta pitää logistiikkahenkilöstömme kiireisenä. Tarkoin valittujen yhteistyökumppaniemme kanssa toimitusketjut pysyvät hallinnassa ja tuotteet pääsevät turvallisesti perille.

Lisäksi järjestämme asiakkaillemme vuosittain ammatillisia koulutuksia vaihtuvista aihealueista sekä omissa että asiakkaan tiloissa. Konsultoimme eri kokoisissa projekteissa KSL-suunnittelua, jotta jo tilasuunnittelussa pystyttäisiin ottamaan laitteiden tilalle asettamat vaatimukset huomioon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja lopputulos olisi näin asiakkaan kannalta paras mahdollinen.

Huolto ja tuki

Tarvitsetko laitehuoltoa, korjausta, varaosia tai neuvoa laitteiden käyttöön?

Tutustu

Mittauspalvelut

Tarjoamme mm. mittauksia, konsultointia, validointeja, vuosittaisia tarkastuksia, HEPA-vuototestauksia ja suodatinvaihtoja.

Tutustu

Laina- ja vuokralaitteet

Tilapäiset ja yllättävät laitetarpeet hoituvat laina- tai vuokralaitteen avulla. Kysy lisää.

Tutustu

Koulutus

Järjestämme eri aihealueisiin liittyviä koulutuksia laboratorioalan ammattilaisille. Tutustu koulutusvalikoimaamme.

Tutustu

Showroom

Laite-esittely käytännössä on erinomainen tilaisuus tutustua uusiin tuotteisiin. Omassa esittelytilassamme on paljon erilaisia laitteita joihin pääsee tutustumaan.

Tutustu