OHAUS Frontier 5000 Micro -sentrifugi

OHAUS Frontier 5000 Micro -sentrifugit tarjoavat nopean toiminnan useisiin olennaisiin laboratoriotarkoituksiin, kuten DNA-/RNA -valmistelut ja ultrasuodatus. Sentrifugin roottorit on saatavissa myös bio-eristyksellä. Käyttömukavuutta ajatellen Frontier 5000 Micro -sentrifugeissa on intuitiivinen käyttöliittymä, jossa kaikki keskeiset parametrit ovat välittömästi käytettävissä tarkkailua sekä säätöä varten. Laitteen kompakti muotoilu säästää laboratoriossa arvokasta pöytätilaa. Saatavilla kaksi eri mallia; FC5513 ja 5515(R).

FC5513 on nopea pöydälle asetettava mikrosentrifugi, jolla pystytään saavuttamaan 17 317 x g neljällä valinnaisella roottorilla! Laite on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Laite sisältää roisketiiviin etupaneelin ja kosketuspyöräohjauksen.

 

5515 & 5515R mikrosentrifugit tarjoavat nopean toiminnan spin-down-sovelluksiin, jotka vaativat erilaisia putkitilavuuksia ja kapasiteettia. Ominaisuuksina 10 kiihdystys-/jarrutusasetusta, useita turvaominaisuuksia, vertaansa vailla oleva kapasiteetti ja jäähdytysominaisuus (5515R) tekevät 5515 & 5515R mikrosentrifugeista erinomaisen työkalun biotiteiden neste-erottelusovelluksiin!

Frontier 5000 Micro – Yleiset ominaisuudet:

  • Erinomainen toiminnallisuus käytettäessä roottorien kanssa, jotka ovat yhteensopivia 1,5/2,0 ml tai 5 ml:n mikroputkien kanssa, joissa on korkea suorituskyky ja biosuojausvaihtoehdot, spin -kolonnit, PCR-liuskat, kryoputket ja hematokriittikapillaarit.
  • Helppokäyttöisiksi suunnitelluissa Frontier 5000 Micro -sentrifugeissa on kätevät säätimet intuitiivisessa käyttöliittymässä, mikä mahdollistaa herkän toiminnan – jopa käsineet kädessä.
  • Frontier Micro -sentrifugit pakkaavat kaikki toiminnallisuutensa pieneen tilaan ja säästävät arvokasta tilaa laboratoriopöydälläsi!
Saatavilla olevat lataukset:

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.