Stuart SI30H – Hybridisaatioinkubaattori

Stuart SI30H on erittäin monipuolinen 20 litran hybridisaatioinkubaattori ja yhdistetty ravistelija, joka kompaktin kokonsa puolesta vaatii vain vähän pöytätilaa. Inkubaattorin lämpötila säädetään helppokäyttöisen kontrollerin avulla ja asetuslämpötila näkyy kirkkaalla LED-näytöllä. Erinomainen lämpötilatasaisuus on varmistettu mikroprosessoriohjauksella ja pakotetulla ilmankierrolla. Laitteessa on sisäänrakennettu ylilämpösuoja.

SI30H -hybridisaatioinkubaattorin sisätilan kammio on rakennettu ruostumattomasta teräksestä, kun taas ovi on valmistettu kaksinkertaisesta akryyli- ja polykarbonaattipaneelista. Ylöspäin aukeava ovi tarjoaa helpon pääsyn inkubaattorin kammioon.

Laite toimitetaan vartaalla, johon voidaan asettaa 7 x 40 mm näytepullot. Pyörimisnopeus vaihtelee välillä 2 – 10 rpm. Lisävaruseena on saatavilla varrastelinesarja 2 x 75 mm halkaisijaltaan oleville lasipulloille. SI30H -inkubaattori voidaan muuttaa myös ravistelijaksi poistmaalla varras ja vetämällä inkubaattorin takaosassa oleva taso eteenpäin!

Hellävarainen ravistelu on ihanteellinen useimpiin hybridisaatioprosessin pesuvaiheisiin. Ravistelunopeus on säädettävissä sovelluksesata riippuen.

Tekniset tiedot

Nimellistilavuus 20 litraa
Lämpötila-alue ymp. +8 ° C- +80° C
Lämpötilan vaihtelu (37 ° C:ssa) ± 0,5 ° C
Näyttö LED
Telineiden määrä 1
Pyörimisnopeus 2-10 rpm
Ravistelunopeus 5-70 värähtelyä/min
Sisämitat (mm): leveys x syvyys x korkeus 286 x 230 x 200
Kokonaismitat (mm): leveys x syvyys x korkeus 380 x 380 x 435
Nettopaino 24 kg
Sähkönsyöttö 230V, 50Hz, 280W
IP -luokitus 30

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.