OHAUS Frontier 5000 Mini -sentrifugi

OHAUS Frontier 5000 Mini on pieni mutta tehokas minisentrifugi yksinkertaiseen ja nopeaan nesteiden erottamiseen. 8-paikkaisella 1,5/2 ml:n putkiroottorilla sekä 4-paikkaisella 8-liuskaisella PCR-putkiroottorilla Frontier™ 5306 voidaan asettaa 0,2 ml:n 8 liuskaputkea tai 32 yksittäistä PCR-putkea. Mukana tulevalla sovittimella 0,2 ml:n ja 0,5 ml:n putket voidaan sijoittaa myös 8-paikkaiseen putkiroottoriin. Tämä sentrifugi tarjoaa hiljaisen, turvallisen ja helpon toiminnan päivittäisiin nopeisiin linkoussovelluksiin.

Frontier 5000 Mini – Yleiset ominaisuudet:

  • Pienjännitetulon, hiljaisen harjattoman moottorin ja tärinää vaimentavan kumipohjan ansiosta Frontier 5306 minimoi toimintamelun ja vähentää häiriöitä laboratoriossa.
  • Frontier 5306 on suunniteltu käyttäjän turvallisuutta ajatellen, ja se sisältää roottorin epätasapainoanturin ja kaksi turvakytkintä, jotka pysäyttävät roottorit välittömästi, jos kansi avautuu käytön aikana.
  • Frontier 5306 vie yksinkertaisen yksivaiheisen käytön uudelle tasolle. Aseta näyte sentrifugiin, sulje kansi ja se alkaa pyöriä ilman napin painallusta.

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.