NuAire LabGard ES NU-813

LabGard® ES NU-813 – suojakakaappi. Kaappi on luokan 1 mikrobiologinen suojakaappi (Containment Ventilate Enclosure), joka tarjoaa henkilösuojan vähäriskisiä aerosoleja ja hiukkasia käsiteltäessä. Kaapista imetty poistoilma suodatetaan HEPA-suodattimen kautta ulos. Helppokäyttöinen elektroninen ohjausyksikkö, erittäin tehokas puhallinmoottori joka mahdollistaa erittäin energiatehokkaan käytön.

Dynamic Air Barrier
Suojaa käyttäjän ja ympäristön käsiteltäviltä tuotteilta. Kaapissa on voimakas tuloilman nopeus – 0.40 m / s, mikä minimoi kontaminanttien siirtymisen riskin kaapista ulos.

Suodatinoptiot
Tässä suojakaapissa on useita suodatinvaihtoehtoja jotka on luotu sopivaksi kunkin laboratorion tarpeisiin. Voit joko valita Dual HEPA -kaksoissuodatuksen varmistamaan ilman puhtauden kun kaappia ei kytketä poistokanavaan tai yksinkertaisen suodatuksen kun kaappi liitetään IV-poistojärjestelmään. Tämä vaihtoehto täyttää mm. ei-steriileihin vaarallisiin jauheisiin käytettävän farmaseuttisen standardin USP 800 vaatimukset.

Tekniikka
Kaappi on varustettu erittäin tehokkaalla moottorilla, joka tarjoaa käyttäjille useita etuja. Moottori auttaa säästämään energialaskuja, lisää suodattimen käyttöikää ja lopulta vähentää kokonaiskustannuksia.

Bag in Bag Out HEPA-suodattimen vaihto
NU-813-kaappi luotiin olemaan kätevä ja helppokäyttöinen laboratorioteknikoille sekä huollolle. Bag in Bag Out -pussitusmekanismi HEPA-suodattimille on yksinkertaistettu sekä turvallinen tapa vaihtaa HEPA-suodatin ilman riskiä altistaa itsesi tai muu laboratorioympäristö potentiaalisille epäpuhtauksille dekontaminaation jälkeen.

AeroMax-ohjausjärjestelmä
AeroMax-ohjausjärjestelmä tekee kaapista helppokäyttöisen ja yksinkertaisen hallita. Ohjausjärjestelmä, jolla on helppokäyttöinen käyttöliittymä, LED-näyttö ja toimintonäppäimet, voi suorittaa useita hyödyllisiä toimintoja mukaan lukien puhaltimen ohjaaminen, valojen hallinta, pistorasioiden hallinta, äänimerkin häiriön katkaiseminen, tasavirtamoottorin DC-moottorin ohjaaminen ja paljon muuta. AeroMax-ohjausjärjestelmä valvoo ja näyttää ilmavirtoja sekä kaapin suorituskykyä PresurFlow-monitorin kautta.

Saatavilla olevat lataukset:

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.