NuAire LabGard ES AIR NU-543E

NuAire LabGard® ES AIR NU-543E suojakaappi on erittäin varmatoiminen ja laadukas luokan 2 suojakaappimallisarja. Malli NU-543E on TUV ja NSF sertifioitu suojakaappistandardien EN 12469 ja NSF / ASNI 49 mukaisesti.

NU-543E on vakiona varustettu jopa 254 mm:n etulasin käyttökorkeudella joka mahdollistaa moniin kilpailijoihin verrattuna huomattavasti paremman työergonomian ja joustavuuden. LabGard vähentää sekä tuotteen että henkilöstön mahdollisuuksia altistua ilmassa oleville aerosoleille ja hiukksille. Liitettäessä poistokanavaan myös kemikaalihöyryt ja hajut saadaan turvallisesti pois tilasta. Kaappimalli soveltuu erinomaisesti monipuoliseen tutkimuskäyttöön tarjoten ison työaukon verrattuna kilpailijoihin.

Turvallisuus ja suorituskyky
Malli NU-543E onTUV- ja NSF-sertifioitu bioturvakaappistandardien EN 12469 ja NSF / ASNI 49 25 mukaisesti.

Sisäänvirtaus (Dynamic Air Barrier)
Kaapin etureunassa oleva ilma-aukko tarjoaa tehokkaan henkilösuojan sisäänvirtausnopeudella 0,53 m / s.

Laminaarivirtaus
Tuloilmasuodattimesta saadaan tasainen ilma, jonka latausnopeus on 0,30 m / s (60 fpm), mikä minimoi ristikontaminaation.

Kokoluokat
NU-543E on saatavana neljänä eri kokona käyttösovellusta ja tilaa vastaavaksi (0,9 m, 1,2 m, 1,5 m ja 1,8 m. tarkat mitat Esitteestä).

Monoliittinen rakenne
Prosessi alkaa yhdellä 16/18-asteikolla varustetulla ruostumattomalla teräksellä Type 304, joka on taivutettu kaappien ulkoseinien muodostamiseksi. Kaksi lisälevyä on sauma hitsattu paikalleen, joka luo kaapin katon ja lattian. Pienempi ruostumattoman teräksen levy taivutetaan ja hitsataan paikoilleen kaapin sisäseinien muodostamiseksi. Tuloksena on vankka yksiosainen kuori, joka poistaa niittien, tiivisteiden ja tiivisteiden käyttäjän.

Coved Interior
Taivutettu ruostumatonta terästä tyyppiä 16/18, jossa on biometrinen kaappi. Työvyöhykkeen kulmat peitetään helpottamaan puhdistusta ja ylläpitoa.

Suodattimen eheyden tarkistus
Malli NU-543E sisältää suuret H14 99,995% @ 0,025 MPPS HEPA-suodattimet, jotka testataan EN 1822-1 -standardien mukaisesti bioturvallisuuskaapin standardin EN12469 mukaisesti. HEPA-suodattimien poisto- ja tarjontaominaisuuksilla on enemmän suodatusmateriaaleja, jotka vastaavat pidempiä suodatusaikaa ja alhaisemmat käyttökustannukset HEPA-suodattimet testataan kahdesti valmistusprosessin aikana. Kerran ennen suodattimen asentamista ja uudelleen asentaminen bioturvallisuuskaappiin ennen kuin se lähtee. Tämä eheyden tarkistusprosessi takaa sinulle turvallisimman bioturvallisuuskaapin irti laatikosta ilman päänsärkyä. Uskomme prosessimme niin paljon, että sisällysimme suodattimet takuutiimme.

Tekniikka
Erittäin tehokas moottori
Ei vain säästää energialaskuja, vaan kokonaiskustannukset. Yhdellä erittäin tehokkaalla moottorilla on enemmän vääntöä kuin aiemmin käytetyillä tekniikoilla, jotka pidentävät suodattimien käyttöikää.

FlowGard ™ -ohjausjärjestelmä (ECS)
Käyttämällä samaa tekniikkaa kuin palveluntarjoaja käyttää bioturvallisuuskaapin sertifiointiin, FlowGard ™ ECS: ssä on kaksi termistorin ilmavirtaanturia (Intelliflow) kaapin ilmavirran suorituskyvyn seuraamiseksi. ECS myös automaattisesti kompensoi suodattimen kuormitusta ja verkkojännitteen variansseja, jotka ylläpitävät ilmavirran suorituskykyä ja johtavat yhdenmukaisiin turvallisuusolosuhteisiin.

HEPEX ™ Zero Leak Airflow System
Joustava kokoonpano tuottaa todellisen laminaarisen ilmavirran työalueelle työntämällä tasaisesti ilmaa syöttösuodattimen yli. Positiivinen tyhjennys pidetään alipaineessa, joten mahdolliset vuotot ohjataan takaisin paikoilleen ja kulkevat syöttö- tai pakokaasusuodattimen läpi.

Erittäin tehokas hiukkasilmansuodatin
Malli NU-543E sisältää H14 HEPA-suodattimet syöttö- ja poistoilmavirrassa. H14-suodattimet ovat 99,995%: n hyötysuhde eniten läpäisevän partikkelikokoa.

Ergonomia
Suurempi käyttäjäystävällinen työalue
Suuri käyttäjäystävällinen työalue vähentää sekavuutta, jonka avulla voit luoda turvallisemman työympäristön, joka mahdollistaa asianmukaisen aseptisen tekniikan minimoimalla potentiaalisen ristikontaminaation.

Lyhyempi saavutus työalueelle
NU-543E-mallin nopein ulottuvuus alan turvalliseen työalueeseen ulottuu 152 mm (6 tuuman) ulottuvuuteen, kunnes saavut työalueelle. Lyhyt ulottuvuus auttaa vähentämään stressin selkä-, kaula- ja aseissa vähentäen työpaikan vammoja.

Takuu
6 vuoden osatakuu, mukaan lukien suodattimet

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.