NuAire CellGard HD NU-481 Class II, Type A2

CellGard HD 481 biologiset suojakaapit tarjoavat turvallisen ympäristön vaarallisten lääkkeiden, jauheiden ja sytotoksisten aineiden käsittelyyn suojaten sekä käyttäjää, tuotetta että ympäristöä.

Käytä CellGard luokan 2 suojakaappia vaarallisten lääkeaineiden käsittelyyn tiloissa joissa henkilökunta käsittelee vaarallisia hiukkasmaisia lääkeaineita tai jauheita. Tämä suojakaappityyppi täyttää luokan 2 tyypin A2 vaatimukset ja se on testattu laboratorio-olosuhteissa standardien vaatimusten mukaisesti.

Ergonomia
Työskentele helposti ilman epämukavuutta. CellGard-kaappi on suunniteltu käyttäjän näkökulmasta. Sisäänrakennettu korkeudensäätö, kyynärvarren tuki ja runsaasti polvi- ja reisitilat sallivat jokaisen työntekijän asettaa työasema sopivalle korkeudelle seisomista tai istumista varten. Suuri työ- ja katselualue tekevät toistuvista liikkeistä helpompaa ja poistavat ahtaat kohdat tehden käsien ja hartioiden liikuttamisen joustavammaksi sekä mukavammaksi. Valkoinen valaistus vähentää häikäisyä ja silmien rasitusta.

Turvallisuus
Suojaa työntekijääsi. Pienennä potentiaalia altistua ilmassa olevista biologisista tai hiukkasmaisista haitallisista aineista. Kolmiportainen HEPA-suodatusjärjestelmä. Laminaari-ilmavirtaus työtilassa estää ristikontaminaatioden syntymistä. Kaksikerroksinen runkorakenne varmistaa ulomman kerroksen alipaineella parhaan mahdollisen tiiveyden. HEPEX-suodatinkankaat ovatt tulenkestäviä, suojattu vettä, kaasuja, nestettä ja pölyä vastaan ​​sekä vastustavat kemikaaleja, öljyjä ja rasvoja. Lisäksi HEPEX-kankailla on antibakteerisia ominaisuuksia.

Suojele ympäristöä
Kaikki saastunut ilma johdetaan HEPA-suodattimen läpi, ennen kuin se päästetään ulos kaapista, estäen vaarallisten aineiden pääsyn ympäristöön.

Tekniikka
CellGuard-kaapin ohjaa olennaisia ​​toimintoja kehittyneellä TouchLink2 ™ -ohjausjärjestelmällä. Järjestelmä tarjoaa kosketusnäytön valojen, moottoreiden ja muiden toimintojen kontrollointiin sekä ilmoittaa toimintatiloista ja mahdollisista hälytyksistä. Käytä ajastinta hallitsemaan monia aikaherkkiä toimintoja ja Building Automation System -ohjelmaa valvomaan käyttötietoja etäyhteyden kautta.

Sisäänrakennettu dekontaminaatiojärjestelmä
Anna sisäänrakennetun puhdistusjärjestelmän puhdistaa kaapin automaattisesti tai voit valita manuaalisen puhdistuksen. Auto decon -prosessi dekontaminoi nestemäistä formaldehydiä tai formaliinia ja nestemäistä ammoniakkia käyttäen.

Energiatehokkuus
Yhdessä optimaalisesti säädetyn tuulettimen kanssa uusi DC ECM -moottori laskee energiankulutusta, pidentää suodattimen käyttöikää ja vähentää melua ja tärinää.

Seisokkien säästöt
Säästä energiaa, kun kaappi ei ole käytössä yötoiminnolla. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä vähentää moottorin ja puhaltimen käyttöilman virtausta energian säästämiseksi.

Rakenne
Painetiivis rakenne
Korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla hitsivaippakotelolla takaa tiiveyden, mutta samalla mahdollistaa helpon ylläpidon ja huollon.

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.