Kingfa musta kirurginen kasvomaski / suu- ja nenäsuojus

Musta Kingfa IIR suu-nenäsuojain ns. “kirurginmaski”, on testattu lääkinnällinen laite, jota voidaan käyttää silloin kun halutaan ehkäistä taudinaiheuttajien leviäminen omasta hengitysilmasta. Type IIR tarkoittaa, että kertakäyttöinen kasvosuojain on roiskesuojattu, eli se ei päästä roiskeita kankaan läpi.
Kingfa IIR kirurginen suu-nenäsuojain vähentää mahdollisten hengitys- ja yskänpisaroiden leviämistä ympäristöösi. Suojamaskin nenätuki on muovautuvaa metallilankaa, jonka avulla suojamaskin voi muotoilla kasvoillesi sopivaksi ja tiiviiksi.

Bakteerien suodatustehokkuus (BFE) 98 %
Suojaustaso Type IIR
CE-merkitty
Roiskesuojattu
Korvien taakse asetettavat kumilenkit

Hinta (alv 0 %)

18,5 senttiä / kpl, toimituserä 2 500 kpl

TILAA NYT: [email protected] / puh +358 9 877 0080

Maskit on pakattu 50 kappaleen paketteihin ja yhdessä laatikossa on 50 pakettia (2 500 kpl). Hintaan lisätään toimituskulut.

Tällä hetkellä toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää.

Kirurgisissa nenä- ja suusuojissa ei käytetä FFP suojausluokitusta, vaan ne luokitellaan standardin EN14683:2019 mukaan 4 eri tyyppiin: type I, type IR, type II ja type IIR. Kirjain R tarkoittaa, että maskit on testattu roiskeita vastaan. Toisin sanoen ne on roiskesuojattu, mikä on tärkein asia jos joku esimerkiksi yskäisee läheisyydessä, niin roiskeet eivät mene maskista läpi niin kuin ne menee ns. kansanmaskeista.

THL suosittelee kasvomaskin käyttöä kansalaisille – Lue lisää

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.