Interscience ScanStation

ScanStationissa yhdistyy reaaliaikainen inkubaattori ja automaattinen pesäkelaskuri. Pesäkkeet havaitaan ja lasketaan heti niiden ilmestyttyä. Laitteella seurataan pesäkkeiden kasvukäyrää inkubaation alusta lähtien. ScanStation-laitteita on saatavilla kolmessa eri koko luokassa: ScanStation 100, ScanStation 200 ja ScanStation 300.

 

REAALIAIKAINEN BAKTEERIEN KASVU

Inkubaation alusta alkaen Petri-maljat valokuvataan 30 minuutin/1 tunnin välein. Pesäkkeet havaitaan ja lasketaan heti, kun ne ilmestyvät. Laitteen avulla näet bakteerien kasvun tunti tunnilta ja saat odotetut tulokset.

 

LAITE SISÄLTÄÄ

1 inkubaattori

1 robottikäsi

1 automaattinen pesäkelaskuri

 

TIETOJEN KÄSITTELY

ScanStation tallentaa kuvia ja videoita bakteerikasvusta inkubaation alusta loppuun. Voit palauttaa tiedot inkubointipäivän jälkeen.
Bakteerikasvuvideo auttaa validoimaan tulokset osoittamalla eron partikkelin ja bakteerin välillä, välttäen vääriä positiivisia tuloksia. Säännöllisin väliajoin otettujen kuvien avulla voidaan havainnollistaa mikro-organismien, kuten homeiden kasvun alkua laskemisen helpottamiseksi.
ScanStation-ohjelmisto on FDA 21 CFR Part 11 -ohjeiden mukainen. Se sallii sähköiset allekirjoitukset, kirjausketjut ja salatut tiedot turvallisuussyistä. Voit määrittää eri käyttäjien oikeudet käyttöoikeustasojen mukaan.

 

MONO TAI MULTI-BATCH

Petri-maljojen lataaminen voidaan tehdä inkubaation alussa tai sen aikana. ScanStation käsittelee samanaikaisesti erät, joilla on erilaiset valoasetukset tai eri inkubointiajat.

 

VIIVAKOODINLUKIJA

Integroitu viivakoodinlukija pystyy lukemaan useimmat markkinoilla olevat 1D/2D-viivakoodit, mukaan lukien QR-koodit ja datamatriisin.

Saatavilla olevat lataukset:
Suurenna video
Suurenna video

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.