Interscience SCAN 4000

Scan 4000 automaattinen pesäkelaskuri kykenee laskemaan yhdellä napsautuksella pienimmätkin pesäkkeet erilaisilta kasvualustoilta. Laite takaa tarkkuuden ja erinomaisen toistettavuuden. Kuvat ja tulokset tallennetaan automaattisesti.

– Pienin havaittava pesäke: 0.05 mm
– Kamera: 5 megapixeliä – zoom x 69
– Soveltuvat petrimaljat: Ø 55-150 mm ja 120 mm (neliskulmainen)
– Soveltuu erilaisille maljaustekniikoille
– Soveltuu myös kromogeeniselle agarille, PetriFilmille, MC-media Pads, Compact Dry ja suodatuskalvoille
– Kielet: Englanti, Ranska, Japani, Kiina, Venäjä, Espanja, Saksa

Colony counting

 

Inhibition zone reading

 

Tarkkuus ja toistettavuus

Pesäkkeiden laskemisen kesto, tarkkuus ja toistettavuus voi vaihdella henkilöstä toiseen. Scan 4000 pystyy laskemaan jopa 1000 pesäkettä sekunnissa 98 % laskentatarkkuudella. Pesäkkeen vähimmäiskoon tulee olla 0.05 mm.

Before/after counting on total count

Manuaalinen vs. automaattinen laskeminen:

 

Tietojen tuonti 

Tietojen vienti

 

Tulostettava raportti
Kaikki tiedot, kuvat, valokuvat ja tulokset ovat lisäksi saatavilla tulostettavana raporttina (sca, pdf, jpg, xls, csv).

 

Valkoinen LED-kupuvalaistus
Petrimaljoja on haastavaa valaista niiden läpinäkyvyyden  ja heijastavan pinnan takia. Heterogeeninen valaistus luo virheellisiä pesäkkeitä agarin reunalle ja petrimaljan sivuille. Laite laskee nämä virheelliset pesäkkeet ja voi näin ollen pilata tarkan laskennan.
Interscience on suunnitellut valkoisen diffuusiokupolin 360° valaistukseen ilman heijastuksia tai varjoja. Valaistus jakautuu tasaisesti kaikkialle ja sen avulla voidaan laskea pesäkkeet koko pinnalta.

Erittäin korkean resoluution kamera
Scan 4000 on varustettu saksalaisella 5 megapikselin kameralla ja japanilaisella objektiivilla. Se tarjoaa Interscience-sarjan parhaan kuvanlaadun.

Laskenta petrimaljan koko pinnalta
Aseta Petrimalja haluamaasi paikkaan, Scan 4000 tunnistaa sen automaattisesti ja zoomaa sitä. Voit laskea petrimaljan pinnan 100 % ja välttää pesäkkeiden puuttumisen.

Viivakoodinlukija
Integroitu viivakoodinlukija pystyy lukemaan useimmat markkinoilla olevat 1D/2D-viivakoodit, mukaan lukien QR-koodit ja datamatriisin.

Available Downloads:

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.