Esco Frontier Acid Digestion

Vahvojen ja voimakkaasti syövyttävien kemikaalien käsittely vaatii paljon myös pintamateriaaleil-ta. Frontier Acid Digestion on suunniteltu erityisesti vaativia käyttötarkoituksia silmälläpitäen ja sen materiaalit on valittu sen mukaisesti. Kaapin työtilan ja -tason materiaaliksi on valittavissa joko polyvinyylikloriini (u-PVC) tai polypropeeni (PP). Etulasi on puolestaan kestävää polykarbonaattia.

Ilmanpoisto
Vetokaapeissa on valmiina ilmakanavaliitäntä johon ilmastointiputken voi kytkeä. Liitäntä sijait-see vetokaapin päällä. Halkaisija on 305 mm. Eri levyisille kaapeille virtausmäärät ilmoitettu esitteen sivulla 2.

Sertifikaatit
Jokainen Frontier Acid Digestion vetokaappityyppi on testattu hyväksytysti sertifikaatin ASHRAE 110:1995 ja EN14175-3 mukaisesti.

Asennustapa
Vetokaappi on asennettavissa jalustalle tai alakaapin päälle. Jalustan alle voidaan tarvittaessa si-joittaa erillisiä kemikaalien säilytyskaappeja. Alakaapin saa myös liitettyä poistoilmakanavaan.

Etuikkuna
Ylös-alas liikkuva etulasi on polykarbonaattia ja toimii vastapainolla. Maksimi avaamiskorkeus on 740 mm. Parhaan turvallisuuden takia suositeltava etuikkunan käyttökorkeus on 457 mm työskentelytilassa. Etuikkuna palautuu automaattisesti tälle korkeudelle, jos etuikkuna nostetaan hetkellisesti korkeammalle ellei sitä lukita yläasentoon. Etulasin mekanismi lukittavissa avaimella.

Sähköpistokkeet sekä vesi- ja kaasuliitännät
Vetokaapin etupaneelissa on 4 kpl suojamaadoitettua pistorasiaa. Vetokaapissa on valmiina liitännät kylmälle vedelle ja paineilmalle. Vesi- ja paineilmaa säädetään etupaneelista käsin. Työtasoon kuuluu yksi polypropeeninen allas vasempaan laitaan.

Available Downloads:

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.