Esco Frontier Acela M-sarjan vetokaapit

Vahvojen ja voimakkaasti syövyttävien kemikaalien käsittely vaatii paljon myös pintamateriaaleilta. Frontier Acela M Series on suunniteltu erityisesti vaativia käyttötarkoituksia silmällä pitäen ja sen materiaalit on valittu tarkoin. Kaapin työtilan seinämateriaaliksi on valittu komposiitti (FRP = Fiberglass Reinforced Plas-tic) ja työtaso on se keraaminen. Etuikkuna on puolestaan kestävää 6 mm laminoitua turvalasia. Materiaalit kestävät väkeviä kemikaalihöyryjä sekä kuumuutta.

Ilmakanava
Vetokaapeissa on valmiina ilmanvaihtosovite, johon ilmanvaihtoputken voi kytkeä. Sovite sijaitsee veto-kaapin päällä. Liitännän halkaisija on 305 mm. Eri levyisille kaapeille ilmoitetut virtausmäärät ilmoitettu esitteen sivulla 2.

Sertifikaatit
Jokainen Esco Frontier vetokaappi on testattu hyväksytysti sertifikaatin ASHRAE 110:1995 ja EN14175-3 mukaisesti.

Mitat
Erikokoiset vetokaapit eroavat toisistaan ulkoleveyden ja työtilan leveyden suhteen. Syvyys ja korkeus ovat samat mallista riippumatta. Pois lukien mahdolliset kustomoidut kaappimallit.

Asennustapa
Vetokaappi on asennettavissa avojalustalle tai alakaapin päälle. Jalustan alle voidaan tarvittaessa sijoittaa erillisiä kemikaalien säilytyskaappeja. Alakaapin saa kytkettyä poistoilmakanavaan.

Etuikkuna
Ylös – alas liikkuva etulasi toimii vastapainolla kahdella turvamekanismilla varustetulla ketjulla. Ketjut ovat normaaleihin vaijereihin verrattuna huomattavasti turvallisempi ja pitkäikäisempi ratkaisu. Ketjut ovat työkammion ulkopuolella jotta ne eivät myöskään joutuisi kosketuksiin korroosiota aiheuttaville ke-mikaalihöyryille. Etulasin maksimi aukiolokorkeus on normaalimallissa 740 mm. Paras työturvallisuus saa-vutetaan etuikkunan käyttökorkeudella 457 mm. Etuikkuna palautuu automaattisesti tälle korkeudelle, jos etuikkuna nostetaan hetkellisesti korkeammalle. Etuikkuna on lukittavissa avaimella täysin auki tai kiinni.

Sähköpistokkeet sekä vesi- ja kaasuliitännät
Vakiona vetokaapin etupaneelissa on 4 kpl suojamaadoitettua pistorasiaa. Kaapit on varustettu vikavir-tasuojalla. Vetokaapissa on valmiina liitännät kylmälle vedelle ja paineilmalle. Vesi- ja paineilmaa säädetään etupaneelista käsin. Työtasoon kuuluu yksi polypropeeninen allas vasempaan laitaan. Erilaisia liitäntöjä voidaan vaihtaa ja myös jälkiasentaa.

Saatavilla olevat lataukset:

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.