Akkukaappi – Asecos Battery Store Pro: K2, 120 cm

Litiumakut ovat lisääntyneet nopeasti ja niitä on yhä useammissa päivittäin käyttämissämme laitteissa. Tehokkaita Li-ion akkuja on mm. akkutyökaluissa, tietokoneissa, siivouslaitteissa, kiinteistönhoitolaitteissa, sairaalan potilasnostimissa,  nostopöydissä sekä lukuisissa ympärillämme olevissa laitteissa ja kulkuneuvoissa.

UUSI TURVALLINEN RATKAISU LI-ION AKKUJEN VARASTOINTIIN

Säilytä litiumionakut turvallisesti Asecos ION-CLASSIC-90 Battery Store Pro akkukaapissa. Kaappimalli on varustettu tehokkaalla paloeristyksellä, palonvalonta- ja sammutusjärjestelmällä. Kaappi mahdollistaa paloturvallisen litiumionakkujen säilyttämisen sisätiloissa.

TUOTE-ESITE: Asecos ION akkukaapit.pdf

PALOERISTYS

ION-CLASSIC-90 latauskaapit on varustettu 90 minuutin palosuojauksella sisältä ja ulkoa. Kaappi on testattu ja sertifioitu paloturvakaappistandardin EN 14470-1 mukaisesti ulkoista paloa sekä EN 1363-1 mukaisesti kaapin sisältä tulevaa paloa vastaan.

PALONVALVONTA- JA SAMMUTUSJÄRJESTELMÄ

Kaappi on varustettu sisäänrakennetulla tulipalon valvonta- ja sammutusjärjestelmällä. Valvontajärjestelmä on varustettu savuntunnistimella sekä lämpötilasensorilla ja se on mahdollista liittää myös kiinteistön omaan hälytysjärjestelmään potentiaalivapaa -liitäntätiedolla.

Kaapin automaattinen aerosolipalonsammutusyksikkö aktivoituu mikäli kaapissa havaitaan savua ja lämpötila kohoaa yli 70°C:n.

ASECOS Battery Store Pro – IO90.195.120.K2.WDC      

Ulkomitat (l x s x k) 1193 x 615 x 1953 mm
Sisämitat (l x s x k) 1050 x 522 x 1647 mm
Paino 424 kg
Rakenne Paloeristetty tukeva runko. 90 min paloturvaluokitus (EN 14470-1). Palosuojaus myös kaapin sisältä ulos EN 1363-1 mukaisesti. Palotilanteessa automaattisesti sulkeutuvat ovet ja ilma-aukot. Tukevat hyllyt (kapasiteetti 180 kg). Pohja-allas.
Ominaisuudet Integroitu hälytys- ja palonsammutuslaitteisto, potentiaalivapaa hälytysliitäntälähtö kiinteistön automaatiojärjestelmään, savuntunnistin, lämpötilasensori
Väri Oven väri: Sininen (RAL 5010)

Runko: tumman harmaa (RAL 7016)

Thermal runaway -ilmiö

Litiumakkuihin liittyvä lämpökarkaamisilmiö haastaa paloturvallisuuden.

Asecos – Kaappikonfiguraattori

Saatavilla olevat lataukset:

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.