Labo Line Oy on aktiivisesti mukana laboratorioalan ja terveydenhuollon ammatillisissa näyttely- sekä koulutustapahtumissa. Järjestämme säännöllisesti myös omia koulutuspäiviä ja luentoja.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Webinaari osa 1: Storage and handling of hazardous materials in 21st century workspace

28.10.2020 klo 10:00 - 11:00

Ensimmäisessä webinaarissamme keskitymme pääasiassa syttyvien nesteiden väärinkäsittelystä ja varastoinnista johtuviin riskeihin.

Haitallisten kemikaalien varastointi voi olla monimutkainen, joskus jopa vaarallinen, prosessi. Käyttöturvatiedotteiden tulkitseminen ja erilaisten kemikaalien erottelu saattaa olla haastavaa. Laboratoriohenkilöstön ja ympäristön suojelemiseksi  vaarallisten aineiden asianmukainen käsittely ja varastointi on tarpeen tehdä oikein.

Webinaareissamme hahmotetaan nykytilanne, käydään läpi tärkeimmät erot eri säilytyskaappien välillä ja annetaan esimerkkejä siitä, kuinka valita sopivin kaappi omaan käyttötarkoitukseen. Nämä webinaarit ovat hyödyllisiä, mikäli haluat huolehtia henkilökohtaisesta turvallisuudestasi ja työntekijöistäsi välttäen samalla vakavia seurauksia, kuten onnettomuuksia, tilojen tuhoutumista ja näistä aiheutuvia seurauksia yritystoiminnalle sekä tilanteesta johtuvia oikeudellisia vastuukysymyksiä.

Webinaarit ovat MAKSUTTOMIA. Webinaarien kielenä on englanti, mutta tuotepäällikkömme Mikko Rantahakala on mukana ja vastaa kysymyksiinne suomeksi. 

WEBINAARI OSA 1
ke 28.10.2020 klo 10-11

– Vaarallisen aineen määritelmä
– Keksitetty vs. hajautettu varastointi
– Palokolmio
– Syttyvien nesteiden luokitus
– Räjähdysrajat
– Tehokas tuuletus ja poisto
– Käyttöturvallisuustiedotteet ja riskinarvioiti
– Yleiset säilytyskaapit

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

PUHUJAT

Dominik Reuter
Area Sales Manager, asecos GmbH
Mikko Rantahakala
Tuotepäällikkö, Labo Line Oy

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
28.10.2020
Aika:
10:00 - 11:00