Ohaus kosteusanalysaattorit -20%

Ohauksen monipuolinen kosteusanalysaattoreiden valikoima nyt syyskampanjassa -20 %. Kampanja käynnissä marraskuun 2022 loppuun. 

Kysy tarjoushinnat sähköpostiin: [email protected] 

Malli Kuvaus
MB120

Lippulaivakosteusanalysaattorimme MB120, joka on varustettu käsittelemään rutiini- ja kehittyneempiä mittauksia, tekee koko prosessista nopeamman, helpomman ja tehokkaamman. MB120:n avulla voit analysoida enemmän näytteitä, käyttää tallennettuja tietoja ja käyttää vähemmän aikaa valmisteluun ja enemmän aikaa tulosten käyttöön.

 

MB90

Kosteuspitoisuuden mittaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa kuin MB90 Moisture Analyzerilla. MB90:n halogeenilämmitys jakaa lämmön tasaisesti näytteelle ja nopeuttaa kuivausprosessia, mikä tuottaa nopeat ja tarkat mittaukset. Suunniteltu puhdistukseen ilman työkaluja, sen osat voidaan helposti irrottaa nopeaa ja helppoa huoltoa varten. MB90:n käyttö on intuitiivista kosketusnäytön kuvakepohjaisen valikon navigoinnin ansiosta.

 

MB27

Uusi OHAUS MB27 Basic Moisture Analyzer yhdistää korkealaatuisen ja kestävän rakenteen tyylikkääksi, kompaktiksi muotoiluksi. MB27 tarjoaa luotettavat ja tarkat tulokset monenlaisiin kosteusanalyysisovelluksiin.

 

MB25

The MB25 provides precise moisture content determination at an unbeatable value. With a large backlit LCD display, standard RS232 port, 110g capacity with a readability of 0.005g/0.05% and halogen heating, the MB25 offers moisture analysis for any budget.

 

MB23

MB25 tarjoaa tarkan kosteuspitoisuuden määrityksen lyömättömällä hinnalla. Suuri taustavalaistu LCD-näyttö, standardi RS232-portti, 110 g:n kapasiteetti ja 0,005 g/0,05 %:n luettavuus ja halogeenilämmitys tekevät MB25:stä kosteusanalyysin jokaiseen budjettiin.

 

MC2000 Tehokkuutta ja luotettavuutta yhdistävä MC2000 Hand Held Grain Moisture Analyzer on suunniteltu viljan kosteuspitoisuuden tarkkaan määritykseen maataloussovelluksissa, mukaan lukien laadunvalvonta ja varastointi. Helppo asentaa ja käyttää käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä, MC2000 lisää toiminnan tuottavuutta nopeilla ja luotettavilla tuloksilla. MC2000 on kompakti, ja se on rakennettu kestävästi toistuvaa käyttöä varten.
Kaikki artikkelit