Tapahtumat

Labo Line Oy on aktiivisesti mukana terveydenhuollon ja laboratorioalan ammatillisissa tapahtumissa omalla näyttelyosastolla. Näemme sinut mielellämme tapahtumissa.

 

4.-5.10.2018 Laboratoriolääketiede ja näyttely 2018, Helsinki

Kongressi on tarkoitettu laboratorioalan ammattilaisille: bioanalyytikoille, laboratoriohoitajille, lääkäreille, kemisteille, mikrobiologeille, solubiologeille, geneetikoille, opiskelijoille sekä alan tuotteiden maahantuojille ja valmistajille.

LUE LISÄÄ

11.-12.10.2018 Valtakunnalliset välinehuoltajien koulutuspäivät, Tampere

Koulutuspäivät kokoaa suomen välinehuollon ammattilaiset Tampereelle. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana kuullaan useita mielenkiintoisia luentoja välinehuollon kehittyvistä vaatimuksista sekä teknologiasta.

LUE LISÄÄ

27.10.2018 Histotekniikan koulutuspäivä, Seinäjoki

Histotekniikan ammattilaisille tarkoitettu koulutuspäivä ja näyttely. Luentoja mm. tartuntavaarallisien näytteiden käsittelystä, patologian laboratorioiden reagensseista ja niiden kierrätyksestä, patologian jätehuollosta, palo- ja sähköturvallisuudesta patologian laboratoriossa.

LUE LISÄÄ

23.11.2018 BioMediTech and Med Research Day, Tampere

An excellent opportunity for researchers and PhD students at BMT and MED to share their knowledge and research topics as well as practice presentation, popularization and networking! This year, we welcome you to attend to the event at Tampere University of Technology in Konetalo and Festia buildings!

READ MORE

7.-8.2.2019 Labquality Days, Helsinki

Labquality Days on kaikille terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen ammattilaisille sekä asiantuntijoille suunnattu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma tarjoaa kaksi päivää huippuasiantuntijoiden esityksiä. Vuoden 2019 teemoja ovat muun muassa laboratoriolääketiede, terveysteknologia, asiakas- ja potilasturvallisuus sekä työhyvinvointi.

LUE LISÄÄ

27.-28.3.2019 ChemBio Finland, Helsinki

ChemBio Finland kokoaa kemian ja bioalan ammattilaiset Messukeskukseen. Vuoden 2019 tapahtumassa on Kemian Päivien luentojen ja bioalan seminaarien lisäksi Suomalaisten Kemistien Seuran 100-vuotisjuhlaseminaari.

LUE LISÄÄ