Tesalyksen jätteen käsittelylaitteet

TESALYS STERIPLUS on paras kumppanisi biologisen jätteen sterilointiin ja murskaamiseen tunnistamattomaksi. Ei enää biologisesti vaarallisen jätteen seisottamista jäteastioissa tai erilaisten jätteiden kallista lajittelua arvioidun vaarallisuuden mukaan. Steriloi biologinen jätteesi heti ja tee toimintaympäristöstäsi turvallisempi. Saatavana koko luokat 20, 40 ja 80 litraa.

EDUT JA KESKEISET OMINAISUUDET:

 • TEHOKAS
  Integroidun jätemurskaimen ansiosta koko jäte-erä altistuu varmasti steriloivalle höyrylle. Höyrysterilointi (Autoklavointi) 135°C: ssa. Maailmanlaajuisesti hyväksytty ja todistetusti turvallinen sterilointimenetelmä. Korkeampi mikrobien vähenemä. Tuhoaa jätteen noin 1 cm kokoisiksi tunnistamattomiksi palasiksi.
 • KOMPAKTI
  Vie vähän tilaa. Sisäänrakennettu: murskaus / höyrynkehitin / kompressori / vedenpehmennin / paineenkorotus-pumppu / tulostin… Vain 3 liitäntää: Vesi / Sähkö / Viemäri. Helposti liikuteltava pyörillä.
 • VOIMAKAS TESASHRED
  Patentoitu laitteeseen integroitu jätemurskain, jonka terät 3 x kovempaa kuin normaali teräs. Saatavana 20, 40, 80, 250 ja 500 L täyttökapasiteetteilla olevat mallit. 30-35 min / sykli.
 • TURVALLINEN
  Täyttää korkeimmat vaatimustasot: NFX30-503 / CE / ISO 17665-1. Käyttäjä ei pysty avaamaan vahingossa laitetta mikäli sisältö ei ole steriloitunut. Integroidut ohjelmistohälytykset ja turvalukot.
 • KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN
  Intuitiivinen ohjelmointirajapinta, jokaiselle helppokäyttöinen. Täysin automatisoitu sykli. Korkea laatu ja suuri Siemens-kosketusnäyttö. Tyylikäs ja helposti puhdistettava Blue & White -design, joka soveltuu hyvin sairaaloihin ja laboratorioihin. USB-portti tietojen tallentamiseen ja varusteiden liittämiseen.
 • LUONTOYSTÄVÄLLINEN
  Jopa 80% tilavuuden pieneneminen ja 50% painonpudotus prosessin aikana (=merkittävä säästö hävityskuluissa). Integroitu lämmön talteenottojärjestelmä (=energiansäästö). Integroitu lämpökirjoitin, ei mustekasettien vaihtoa. Mikrobien suodatus poistoilmasta varmistaa turvallisen toimintaympäristön. Ei kemikaaleja. Vain vettä!
 • TALOUDELLINEN
  Alhaiset investointikustannukset. Matalat ylläpitokustannukset. Erittäin alhainen veden & sähkönkulutus. Steriili tunnistamaton jäte edullinen ja turvallinen kuljettaa sekä hävittää. Jätteen tilavuuden pieneneminen ja painonpudotus laskee hävityskustannuksia.

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.