Stuart SI19 -inkubaattori mikrotiitterilevyille

Stuart SI19 -inkubaattori on erityisesti suunniteltu mikrotiitterilevyille, joita tyypillisesti on hankalaa inkuboida. SI19 -inkubaattorin pakotettu ilmankierto on suunniteltu niin, että esilämmitetty ilma puhalletaan hyllyjen yli. Tällä parannetaan lämpötilan jakautumista inkubaattorissa. Stuart SI19 -inkubaattorin mukana toimitetaan vesiallas kammion ilman kosteuttamiseksi, jolla voidaan minimoida mikrotiitterilevyjen kuivuminen inkuboinnin aikana.

Asetuslämpötila ilmoitetaan kirkkaalla LED-valolla ja lämpötilakontrolleri tarjoaa nopean sekä tarkan lämpötilan säädön. Ohjainyksikkö on myös varustettu sisäänrakennetulla ylilämpösuojalla, joka suojaa laitetta, vastuksia sekä arvokkaita näytteitä.

SI19 -inkubaattori on varustettu ylöspäin avautuvalla akryyliovella, joka tarjoaa helpon ja nopean pääsyn kammion sisälle. Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kammiossa on neljä hyllyä, joista jokaiseen mahtuu kuusi levyä (tai vaihtoehtoisesti 12 levyä, jos levyt pinotaan kahteen kerrokseen). Hyllyt liukuvat ulos kammiosta näytteiden asettamisen helpottamiseksi.

Tekniset tiedot

Nimellistilavuus 20 litraa
Lämpötila-alue ymp. +8 ° C- +80° C
Lämpötilan vaihtelu (37 ° C:ssa) ± 0,5 ° C
Näyttö LED
Sisämitat (mm): leveys x syvyys x korkeus 250 x 230 x 200
Kokonaismitat (mm): leveys x syvyys x korkeus 380 x 380 x 435
Nettopaino 24 kg
Sähkönsyöttö 230V, 50Hz, 280W
IP -luokitus 30

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.