OHAUS Guardian 5000 Hotplate Stirrer

OHAUS Guardian 5000™ -levysekoittajat vat suunniteltu turvallisiksi ja yksinkertaisiksi kaikissa tutkimussovelluksissa. Suunnittelu varmistaa ylälevyn tai näytteesi oikean sekoituksen ja lämpötilan säätelyn käytettäessä valinnaista lämpötila-anturia. Lämmitysmalleissa on yhden pisteen kalibrointiominaisuus useille asetuspisteille. Valitse viidestä mallista, joissa on kolme levykokoa lämmitys- ja sekoitussovelluksiin. Sekoittavissa malleissa pyörimisnopeus 60 -1600 rpm. Lämmitettävissä malleissa lämmitysalue jopa ympäristön lämpötila + 5°C – 500°C.

Guardian 5000 – Yleiset ominaisuudet:

  • Alan johtava varhainen havaitsemisjärjestelmä, joka käyttää kahta riippumatonta turvasäädintä valvomaan jatkuvasti elektroniikkaa ja sammuttamaan lämmityksen ennen kuin ylikuumeneminen tapahtuu.
  • Tarkka sekoitus 60 – 1600 rpm on mahdollista tehokkaan moottorin, vahvan magneetin ja ohjelmistoohjatun ramppinopeuden ansiosta, mikä varmistaa turvallisen magneettisen kytkennän viskoottisissa sovelluksissa.
  • Kirkkaassa LCD-näytössä on suuret lämpötila- ja nopeusasetukset, intuitiiviset kuvakkeet ja näkyvä kuuman yläosan ilmaisin – kaikki suunniteltu seuraamaan suorituskykyä nopeasti ja helposti kaikkialta laboratoriosta!

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.