Interscience SCAN 100

Scan 100 manuaalinen pesäkelaskuri mahdollistaa pesäkkeiden tarkan laskemisen kaiken tyyppisiltä kasvualustoilta. Integroidun USB-portin avulla tulokset voidaan siirtää tietokoneelle jäljitettävyyden takaamiseksi.

– Soveltuu: petrimaljoille Ø 50-150 mm, PetriFilm, MC-media Pads, CompactDry, suodatuskalvoille
– Valkoinen LED-valaistus, voimakkuus säädettävissä
– Tulokset siirrettävissä USB-portin avulla Exceliin ja LIMS-järjestelmään

Yhteensopiva kaiken tyyppisten kasvualustojen kanssa
Scan 100 on manuaalinen pesäkelaskuri, joka sopii kaiken tyyppisille kasvualustoille: petriastiat (Ø 55, 65, 90 ja 150 mm), PetriFilm, MC-media Pads, CompactDry, suodatuskalvoille. Laskenta tapahtuu yksinkertaisella kosketuksella. Laite tallentaa jokaisen kosketuksen. Voit laskea 0-1998 CFU.

 

Tumma pohja ja paras valaistus tarkkuutta varten
Interscience on suunnitellut pitkäikäisen valkoisen LED-valaistusjärjestelmän. Valaistuksen muoto mahdollistaa optimoidun kontrastin ja korostaa jokaisen pesäkkeen tarkkaa ja nopeaa laskentaa varten. Kirkkaus on säädettävissä.

 

Kosketuspinta säädettävällä herkkyydellä
Laskeminen Scan 100 pesäkelaskurilla on intuitiivista: maljojen pesäkkeiden laskenta, kosketuspulssi kaksikertaistuu äänimerkillä. Herkkyys on säädettävissä “sensitivity”-pyörällä.

 

Erinomainen ergonomia
Kalteva lukutaso ja käsinoja takaavat mukavuuden laskennan aikana. Integroitu tallennustila. Scan 100 on yhteensopiva kaiken tyyppisten kynien ja tussien kanssa.

 

Jäljitettävyys
Säästä aikaa viemällä laskennan tulokset USB:n kautta Exceliin tai LIMS-järjestelmään. Tämä estää virheitä tulosten uudelleenkirjaamisessa.

Available Downloads:

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.