Näyttelyt

Labo Line Oy on aktiivisesti mukana terveydenhuollon ja laboratorioalan ammatillisissa tapahtumissa omalla näyttelyosastolla. Näemme sinut mielellämme tapahtumissa.

 

5.-6.2.2019 Sairaalatekniikan päivät, Tampere

Suomen Sairaalatekniikan yhdistys ry järjestää yhdessä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa Suomen sairaaloiden tekniselle henkilökunnalle kohdennetut Sairaalatekniikan päivät 5.-6.2.2019 Tampere-talolla, Tampereella.

LUE LISÄÄ

7.-8.2.2019 Välinehuollon esimiesten ja palveluohjaajien koulutuspäivät, Helsinki

Koulutuspäivät kokoaa suomen välinehuollon ammattilaiset Helsinkiin. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana kuullaan useita mielenkiintoisia luentoja välinehuollon kehittyvistä vaatimuksista sekä teknologiasta.

LUE LISÄÄ

7.-8.2.2019 Labquality Days, Helsinki

Labquality Days on kaikille terveydenhuollon ja laboratoriolääketieteen ammattilaisille sekä asiantuntijoille suunnattu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma tarjoaa kaksi päivää huippuasiantuntijoiden esityksiä. Vuoden 2019 teemoja ovat muun muassa laboratoriolääketiede, terveysteknologia, asiakas- ja potilasturvallisuus sekä työhyvinvointi.

LUE LISÄÄ

27.-28.3.2019 ChemBio Finland, Helsinki

ChemBio Finland kokoaa kemian ja bioalan ammattilaiset Messukeskukseen. Vuoden 2019 tapahtumassa on Kemian Päivien luentojen ja bioalan seminaarien lisäksi Suomalaisten Kemistien Seuran 100-vuotisjuhlaseminaari.

LUE LISÄÄ