Etsimme laboratorio-, tutkimus- ja sairaalalaitteiden myyjää

 

Etsimme asiantuntevaan ja nuorekkaaseen joukkoomme itsenäistä ja tulosvastuullista laitemyyjää. Voit olla vastavalmistunut tai jo alalta kokemusta omaava. Pääasia on, että olet oppimishaluinen ja omaat positiivisen asenteen.

Monipuoliset työtehtävät sisältävät aktiivista työskentelyä asiakkaiden parissa, pitkäjänteistä ja systemaattista projektien hallintaa sekä jatkuvasti ylläpidettävää tuoteosaamista. Toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, mutta myyntialue kattaa koko Suomen.

Edellytämme:
– myyntihenkisyyttä
– tulosvastuullisuutta
– pitkäjänteisyyttä ja systemaattisuutta
– kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– matkustusvalmiutta (pääasiassa Suomessa)
– suullista ja kirjallista englanninkielen taitoa
– B-ajokorttia

Lisäksi katsomme eduksi:
– luonnontieteiden opinnot
– tekniset opinnot

Tarjoamme:
– mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
– itsenäisen työn
– hyvän työilmapiirin ja mukavat työkaverit
– mahdollisuuden kehittyä monipuolisesti asiantuntijana ja myyjänä

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.2.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Mykkänen, [email protected] tai puh. 050-593 0580.

Labo Line Oy on vuonna 1993 perustettu laboratorio- ja sairaalalaitteiden maahantuontiin, myyntiin, markkinointiin ja ylläpitoon keskittynyt kotimainen perheyritys. Toimintaa ohjaavana ajatuksena on vahva asiantuntemus, teknisesti korkealaatuiset ja suorituskykyiset tuotteet sekä laitteiden käyttöön ja elinkaareen liittyvät koulutus-, huolto- ja validointipalvelut.

Kaikki artikkelit