YRITYS

Labo Line — Mutkatonta palvelua ja asiantuntijuutta vuodesta 1993

Jo yli kahden vuosikymmenen ajan olemme keskittyneet palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja yksilöllisesti. Tämä onkin rakentanut vankan yhteistyöpohjan pitkäaikaisille asiakassuhteile. Olemme keskittyneet muutamaan asiantuntemusta vaativaan aihekokonaisuuteen, johon tarjoamme kokonaisvaltaiset tuoteratkaisut, ylläpidon ja koulutuksen.

Yrityksemme on kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella ottaen rohkeita askeleita kohti haasteellisempia tehtäviä. Toimintaa kehitetään etsimällä uusia tehokkaampia ja turvallisempia ratkaisuja tuoden laboratorioille säästöjä, mahdollistamalla entistä tarkemmat analyysit huomioiden myös ympäristönäkökohdat.

 

 

 

Tavoitteena paras mahdollinen palvelu

Sitoutunut henkilökuntamme auttaa valitsemaan sopivan laitteen, auttaa asennuksessa ja osaa opastaa laitteen käytössä. Oma asiantunteva huoltotiimimme ylläpitää toimitettua laitekantaa hoitamalla valmistajan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot, kalibroinnit, mittaukset, validoinnit ja korjaukset. Tilapäiset ja yllättävät laitetarpeet hoituu laina- tai vuokralaitteen avulla.

 

 

 

Labo Line Oy

Karjalankatu 2
00520 Helsinki
tel. +358 9 877 0080
fax +358 9 877 00870
 

Oheisesta kartasta näet sijaintimme. Soita tai pistäydy toimistollamme kahvilla

Näytä suurempi kartta ›

OTA YHTEYTTÄ

Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman pian.