Uutiset, 05.06.2018

Turvallista kemikaalisäilytystä kesähintaan -10%

Tarjoamme Q-sarjan paloturvakaapit ja SL-sarjan happo-emäskaapit nyt edulliseen kesähintaan. Toimi nyt niin saadaan kaapit teille ajoissa toimitukseen. Kampanja päättyy 29.6.2018

Asecos Q-sarjan paloturvakaapit 

Palavien kemikaalien turvalliseen sisäsäilytykseen suunnitellut paloturvakaappit mahdollistavat helpon ja ennen kaikkea turvallisen ratkaisun pitää käytössä olevat kemikaalit lähellä työpistettä. Q-sarjan kaapit on sertifioitu sisäsäilytykseen hyväksytyn paloturvakaappistandardin EN 14470-1 luokan 90 mukaisesti. 

Tutustu tuotteisiin ja kysy lisää!

 

Asecos SL-sarjan kaapit happojen ja emästen säilytykseen

Voimakkaasti syövyttävät kemikaalit asettavat haasteen kalusteiden kemikaalikestävyydelle. Asecosin SL-sarjan kaapit on suunniteltu väkevien happojen ja emästen turvalliseen säilyttämiseen ilmanpoistoon liitetyissä kaapeissa. Kaapit on varustettu vetohyllyin joissa muoviset irrotettavat valuma-altaat valumien puhdistamisen helpottamiseksi. Kemikaalisäilytykseen käytettävät kaapit tulisi aina olla kytketty poistoilmakanavaan tai varustaa aktiivihiilisuodatuksella olevalla erillispuhaltimella. Näin voidaan varmistaa turvallisesti hengitettävä sisäilmanlaatu ja minimoida myös syövyttävien kemikaalihöyryjen vaikutus pintoihin sekä poistoilmajärjestelmiin..

 Tutustu tuotteisiin ja kysy lisää!

KAIKKI UUTISET: