VETOKAAPIT

Laaja valikoima erilaisia vetokaappeja

Tarjoamme vetokaappeja useisiin eri käyttötarkoituksiin. Kun käyttäjä halutaan suojata käsiteltävän tuotteen höyryiltä, hajuilta ja mahdollisesti myös roiskeilta, niin vetokaappi on oikea ratkaisu.

Valikoimassamme on useamman eri valmistajan vetokaappimalleja joista löytyy hyvin eri tasoisia sekä pitkälle käyttäjän tarpeen mukaan muokattavia versioita. Vetokaappien valinnassa tärkeää on oikeiden pintamateriaalien valinta suhteessa siinä käsiteltäviin kemikaaleihin ja mahdollisiin muihin tuotteisiin. 

Jokaiselle eri vetokaapille valmistajan tulee olla tarkat ohjeet ilmanpoistokanavan mitoitukseen jonka virtaamalla kyseinen kaappi täyttää vetokaappien testausstandardin EN 14175 - Part 3 tyyppitestauksen vaatimukset. Vetokaappien turvallisen käytön varmistaa vain kaappikohtaisesti oikein säädetty ja toimiva poistokanava, unohtamatta poistokanavan paloturvallisuuteen liittyviä vaatimuksia palavia kemikaaleja käsiteltäessä (EX-hyväksytyt poistopuhaltimet).

Autamme mielellämme käyttöönne parhaiden vetokaappien ja niihin tarvittavien varusteiden valinnassa. Sivupalkista löytyy muutaman tarjolla olevan kaappimallin esitteet, mutta kysykää rohkeasti myös erikoisempia vaihtoehtoja.

 

 

 

Meiltä myös:

Suodatinvetokaapit

Paloturvakaapit palavien kemikaalien säilytykseen

Kemikaalikaapit happojen, emästen, kuivakemikaalien ja myrkkyjen säilytykseen

Jäteliuosten keruujärjestelmät

Kemikaaliturvallisuustuotteet

Astiat ja valuma-altaat

Esco vetokaappi suojakaappi happo emäs perkloorihappo

LADATTAVAT MATERIAALIT

Oheisten linkkien takaa saat ladattua tuotevalmistajan -esitteet sekä muut tuotteeseen liittyvät materiaalit.

OTA YHTEYTTÄ

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.