LAMINAARIVIRTAUSKAAPIT

Luokan II mikrobiologiset suojakaapit, EN 12469

Luokan II Mikrobiologisen Suojakaapin (Class II Microbiological Safety Cabinet, MSC II) toiminta määritellään harmonisoidussa EU-standardissa EN 12469. Luokan II suojakaappi suojaa työntekijän ja ympäristön työssä käytettäviltä tai työssä muodostuvilta partikkeleilta tai aerosoleilta sekä tuottaa työskentelytilaan steriilisuodatettua laminaarivirtausilmaa.Nimestään huolimatta luokan II -kaappien yleisiä käyttösovelluksia mikrobiologisten töiden lisäksi ovat lääkeaineiden, elektronisten komponenttien tai muiden puhtautta vaativien ja terveydelle vaarallisten aineiden käsittely.

Labo Line Oy tarjoaa laajan valikoiman suojakaappeja, joista on mahdollista valita budjettiin ja käytön vaatimuksiin parhaiten sopiva kaappimalli. Mallien välillä on eroja rakenteellisessa toteutuksessa, ominaisuuksissa, ergonomiassa ja malleihin saatavissa lisävarusteissa. Autamme mielellämme parhaan ratkaisun löytämisessä.

Luokan II Mikrobiologiset suojakaapit jaetaan edelleen alatyyppeihin A1, A2, B1 ja B2, joista yleisin suomessa käytetty on tyypin A2 kaappi. Suosittelemme miettimään hankintaa tehdessä, mikä lukuisista suojakaappivaihtoehdoista on oikea myös tulevaisuutta ajatellen. Labo Line Oy:n asiantuntijat ovat palveluksessanne hankinnan suunnittelussa.

Tällä hetkellä suosituimmat mallisarjat:

Lääkevalmistukseen (DIN12890) ja puhdastiloihin:

  • Berner Claire Pro
  • Berner Claire Pure
  • Berner C-MaxPro-70

Kauttamme myös pitkälle kustomoidut kaappiratkaisut. 

Edustamiemme valmistajien koko laajaan mallivalikoimaan voit tutustua suoraan valmistajien sivuilla:

EscoBerner Safety, NuAire, Telstar


KYSY ROHKEASTI LISÄÄ. AUTAMME MIELELLÄMME:

info@laboline.fi / p. 09 877 0080
 


 

suojakaappi laminaarikaappi II luokan suojakaappi biosuojakaappi mikrobiologinensuojakaappi mikrobiologia hygienia BSC Esco Berner NuAire Telstar

LADATTAVAT MATERIAALIT

Oheisten linkkien takaa saat ladattua tuotevalmistajan -esitteet sekä muut tuotteeseen liittyvät materiaalit.

OTA YHTEYTTÄ

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.