ILMANPUHDISTUSLAITTEET

Genano ilmanpuhdistimet

Genano on kehittänyt ainutlaatuisen ilmanpuhdistusmenetelmän, joka puhdistaa ilmasta jopa nanoluokan kokoiset hiukkaset. Patentoidun teknologian ylivoimainen teho perustuu laitteen sisällä olevaan voimakkaaseen sähkökenttään, joka poistaa ultrapienet hiukkaset sekä tappaa kaikki eloperäiset mikrobit, kuten virukset, bakteerit ja homeitiöt. Hiukkaset ja epäpuhtaudet kerätään laitteen sisällä olevaan keräilypintaan, jonka laite pesee automaattisesti kerran viikossa. Ilma johdetaan lopuksi aktiivihiilisuodattimen läpi, joka poistaa ilmasta kaasumaisia yhdisteitä sekä epämiellyttäviä hajuja.

Ihmiselle haitallisten pienhiukkasten (virukset, bakteerit, homeet) ja kaasujen (VOC-kaasut) poistamiseen eivät perinteiset ilmanpuhdistusmenetelmät riitä. Kiinteistöjen tuloilmakoneissa perinteisesti käytettävät kuitusuodattimet (EU7) eivät pysty puhdistamaan sisäilmasta myöskään ultrapieniä hiukkasia.

Sisäilma vaikuttaa viihtyvyyteen, työtehoon, terveyteen sekä tuotteiden puhtauteen. 

Terveysriski

Epäterveen sisäilman suurin terveysriski liittyy ultrapieniin hiukkasiin ja haitallisiin kaasuihin, koska ne eivät tartu ihmisen limakalvoille vaan tunkeutuvat keuhkorakkuloiden kautta ihmisen verenkiertoon. Tällaisia epäpuhtauksia ovat mm homerihmaston kappaleet, homeen tuottamat kaasumaiset toksiinit ja rakennusmateriaaleista vapautuvat kaasut. Niiden poistaminen ilmasta ei onnistu perinteisiin HEPA-suodatttimiin perustuvilla laitteilla.

Tuotteiden ja näytteiden puhtaus

Puhdas sisäilma on edellytys useiden näytteiden puhtaana pysymiselle sekä tutkimusten onnistumiselle. Ilmateitse tapahtuva kontaminaatio on laboratorioissa valitettavan yleinen ongelma. 

Asiakkaat

Genano® -teknologian ilmanpuhdistustehokkuus on testattu useissa arvostetuissa tutkimuslaitoksissa. Genanon puhdistuslaitteiden asiakkaita ovat suuri osa Suomen kuntia ja kaupunkeja sekä sairaanhoitopiirejä. Genano® on ollut vahvasti edustettuna mm. hammasalalla ja apteekeissa, mutta tulevaisuudessa teknologiaa tullaan hyödyntämään yhä enemmän lisäksi laboratorioissa ja puhdastiloissa. Tuhatkunta tyytyväistä asiakasta näissä vaativissa ammattiympäristöissä eivät voi olla väärässä.


 KYSY ROHKEASTI LISÄÄ! p. 09 877 0080 / info@laboline.fi
 

Genano Ilmanpuhdistus 4500 ilmanpuhdistuslaitteet ilmanpuhdistin cleanroom

LADATTAVAT MATERIAALIT

Oheisten linkkien takaa saat ladattua tuotevalmistajan -esitteet sekä muut tuotteeseen liittyvät materiaalit.

OTA YHTEYTTÄ

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.