LABORATORIOAUTOKLAAVIT

Enbio Microjet - Maailman nopein nesteautoklaavi

Microjet – autoklaavi tehokkaaseen laboratoriokäyttöön. Laitteen mikroaaltojärjestelmä lämmittää koko tuoteen nestetilavuuden hetkessä tasaiseen sterilointilämpötilaan ja koko sterilointiprosessi kestää vain 12 minuuttia.

 

Kompakti

Pienikokoinen ja kevyt laite on helppo sijoittaa sekä siirtää juuri sinne missä sitä tarvitaan. Autoklaavin on todella nopea ottaa käyttöön. Kytke autoklaavi vain pistorasiaan ja käynnistä laite. Plug and work!

Erittäin nopea sterilointiprosessi!

Koko sterilointiprosessi läpi 12 minuutissa, vaikka lyhyen kahvitauon aikana. Sinun ei tarvitse odottaa enää tunteja ison autoklaavin sterilointiprosessin lastausta, ajoa ja jäähtymistä.  

Helppokäyttöinen ja luotettava

Käyttäjää opastava kosketusnäyttö kertoo selkeästi mitä pitää tehdä ja koska prosessi on valmis. Laitteen sterilointilämpötilana on 135°C ja laite tallentaa sterilointiprosessien tiedot myös suoraan muistikortille. Sterilointiprosessien seurantaan on tarjolla lisäksi myös luotettavat sterilointi-indikaattorit.

Henkilökohtainen apulainen

Sa on aina käytettävissä aina kun tarvitset sitä ja sen värisenä kuin haluat.

Tuoteet ja kapasiteetti

Laitteella voidaan steriloida nestemäisiä tuotteita normaaleissa laboratorioastioissa 100 - 500 ml kerrallaan. Laite soveltuu hyvin esimérkiksi elatusaineiden, puskuriliuosten, veden tai hiilihydraattiliuosten sterilointiin. Nopea sterilointiprosessi on myös hellävarainen tuotteille kun korkea lämpötila ja paine ei rasita tuotetta pitkän aikaa samoin kuin perinteisessä prosessissa. Käytettävien sterilointiastioiden tulee kestää 135°C:n lämpötila (lasi tai muovi - PMP, PP, PTFE, FEP).

VARAA ILMAINEN ESITTELY KOEKÄYTTÖ:

kati.mykkanen @ laboline.fi / p. 09 877 0080

autoklaavi neste elatusaine mikroaalto microjet enbio sterilointi steriili nopea

LADATTAVAT MATERIAALIT

Oheisten linkkien takaa saat ladattua tuotevalmistajan -esitteet sekä muut tuotteeseen liittyvät materiaalit.

OTA YHTEYTTÄ

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta. Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian.